היי איפה כל הבשלניות היום??

חנהפ

Active member
היי איפה כל הבשלניות היום??

יום שוק או משו?? אני הכנתי היום צלי קורקבנים, כזה שישמש להגיש עם קונכיות בצק וגם סיר עם פלפלים בכל מיני צבעים - מוחמצים, יאמי.
 

חנהפ

Active member
פלפלים מוחמצים

לא יודעת כמויות, אבל באופן כללי: כ-5-6 כוסות מים חומץ בערך 1/2 -3/4 כוסות 4-5 עלי דפנה כף גרגרי פלפל אנגלי 2 כפיות מלח סוכר מבשלים, טועמים שמתאים הטעם מוסיפים הפלפלים הצבעונים חתוכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ, אבל אני לא שמה רצועות ארוכות אלא חותכת אלכסוני מבשלת עד שמתרכך, אבל לא לגמרי נהיה סמרטוטי מקררת ומבקבקת, נשמר במקרר 3 שבועות בערך.
 

יפית מן

New member
בנות יקרות שאלה לי אליכן../images/Emo35.gif

בעלי דפק לי שניצלים ואני רוצה מרשם למלא אותם במילוי יש לי אורחים לשבת חנוכה ואני רוצה למלא ,אבל לא לטגן
גם ככה יש לי עודף משקל ואני רוצה או אפוי או צלוי אבל חלילה ,מטוגן מחכה למרשם..והאם טוב להקפיא אותו מעכשיו לשבת חנוכה
 

מאיוש י

New member
יפית אפשר למלא

בהרבה דברים: בפטריות, בבשר טחון ועשבי תיבול, בתערובת אגוזים אני הולכת להביא את הילדים מבית הספר ארשום לך יותר מאוחר. הנה תמונה שהכנתי שניצל ממולא. את יכולה לאפות אותו בתנור עם רוטב כדי שלא יתייבש
 

מאיוש י

New member
יפית יקרה בבקשה

מלית פטריות לטגן בצל להוסיף פטריות טריות ולתבל במוסקט,מלח,פלפל שחור ואבקת מרק בצל. כמובן הכמויות הן לפי רצונך וכמה שניצלים עלייך למלא. להניח מעט בכל שניצל את יכולה לטבול בביצה ופפירורי לחם ולהניח בתבנית ולאפות מכוסה ולהגיש עם רוטב. מלית רצועות חזה אווז מעושן חתוך לקוביות מעורבב עם צנוברים קלויים מעט מלח פלפל שחור אפשר למרוח את השניצל במעט חרדל להניח מלית ולהכין כמו מקודם. מלית בשר טחון ואגוזים. לטגן בצל,להוסיף בשר טחון לערבב אותו היטב עד שהוא הופך למבושח חהוסיף חצי כוס מים ותבלינים וצנן ולהוסיף סוגי האגוזים כמובן קצוצים וקלויים שיש לך ולהוסיף טימין קצוץ לתקן תיבול ולמלא כמו במתכון הראשון
 

חנהפ

Active member
אין כל בעיה להקפיא

אחד המתכונים שלי לחזה עוף ממולא, הולך כך: המילוי: 100גר' מחמאה 2 כפות קמח 2 ביצים קשות מגוררות 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה פלפל מלח 40 גר' קבנוס קצוץ לערבב את חומרי המלית, להניח בקצה הנתח ולגלגל, אפשר לחזק בקיסם אני טובלת בביצה ואח"כ בפרורי לחם, מטגנת ומניחה בתבנית חסינת אש שופכת את הרוטב: 1/2 כוס שמנת צמחית 2 כפות מים פטרוזיליה קצוצה, פפריקה,4 שיני שום כתוש 1/2 כפית אבקת מרק בטעם עוף ואופה כ-חצי שעה מכוסה. נראה לי שאפשר לאפות גם ללא שלב הטיגון. ובעקרון אם את משתמשת בחזה עוף טרי, ניתן למלא ולהקפיא ולאפות לפני הארוחה.
 

יפית מן

New member
ערב טוב ותזכו למצוות ותזכו ,לעשות

תודה לכן ורשמתי והתחיל ממחר לעשות כדבריכם,,אבל לא ברור לי מה משמעות המילה..קבנוס חנה-לה נמקי, הסבירי פרשי מה המילה הלא מוכרה לי העליל...מעולם לא שמעתי ואיני יודעת למה הכוונה
 

מאיוש י

New member
יפית קבנוס זהו נקניק יבש

נמכר באריזות וואקום לפעמים הוא ארוך ודק, אני מקווה שהבנת על מה אני מדברת.
 
למעלה