אין כל בעיה להקפיא
אחד המתכונים שלי לחזה עוף ממולא, הולך כך: המילוי: 100גר' מחמאה 2 כפות קמח 2 ביצים קשות מגוררות 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה פלפל מלח 40 גר' קבנוס קצוץ לערבב את חומרי המלית, להניח בקצה הנתח ולגלגל, אפשר לחזק בקיסם אני טובלת בביצה ואח"כ בפרורי לחם, מטגנת ומניחה בתבנית חסינת אש שופכת את הרוטב: 1/2 כוס שמנת צמחית 2 כפות מים פטרוזיליה קצוצה, פפריקה,4 שיני שום כתוש 1/2 כפית אבקת מרק בטעם עוף ואופה כ-חצי שעה מכוסה. נראה לי שאפשר לאפות גם ללא שלב הטיגון. ובעקרון אם את משתמשת בחזה עוף טרי, ניתן למלא ולהקפיא ולאפות לפני הארוחה.