היי אירנה

חגית33

New member
היי אירנה

אירנה היי תודה רבה רציתי לשאול לגבי זה שאמרת שאת צופה פרידה מתי בערך ומאיזו סיבה ואם זה יגמר האם בטוב או ברע. לגבי חשבון הנפש שהוא עובר עם עצמו האם יש קשר לזה שאני עדיין בלי גט? או מסיבה אחרת? אירנה ביי ויום טוב ושוב הרבה תודה

ארינה

New member
היי חגית

לגבי הפרידה זמן לא הופיע לי אז אני לא רוצה סתם לומר לך. והחשבון נפש זה תרכובת של כל הדברים יחד. בהצלחה ארינה

חגית33

New member
ארינה היי ../images/Emo39.gif

ארינה היי מה שלומך אני חייבת להודות שהוצאת אותי קצת משיווי המשקל שלי בזה שאמרת שאת צופה פרידה ביננו ממש קשה לי עם זה הייתי רוצה שתבדקי שוב ומאיזו סיבה זה יכול להיות? חוץ מזה רציתי לשאול עוד שאלה אלי אמור לקבל עבודה חדשה ב- 1.12.01 רציתי לדעת האם הוא אכן יתקבל לעבודה וכיצד זה ישפיע על הקשר שלנו. תודה מראש והרבה נשיקות חגית

ארינה

New member
היי חגית

צר לי שזו הייתה התשובה, אך הקלפים שוב נותנים לי את אותה תשובה, אבל כנראה יהיה משהו שיתן לקשר בינכם תפנית חדשה ואולי תצליחו להתגבר על כל המשברים. לפי הקלפים נראה שכל אחד מכם משדר על גל אחר, והגלים לא מתחברים. לגבי העבודה של אלי זה עדיין לא סגור, הקלפים הם בגדול די חיוביים אך יש גם קלפים שאומרים שהעניין עדיין באוויר ויש לסגור עוד הרבה דברים. ייתכן גם שהוא יתקבל לעבודה אך לא ממש יהיו לו כל התנאים שהוא רוצה. מן הסתם אלי יהיה מאד מתוסכל וסביר להניח שזה ישפיע על מערכת היחסים שלכם. הלוואי ויכולתי לתת לך תשובות יותר אופטימיות. צר לי ארינה

חגית33

New member
היי ארינה../images/Emo25.gif

היי מתוקה ותודה על הכל רציתי לדעת האם הבעיה בקשר שלנו היא: אלי טוען שחסר לו ריגושים ושהכל שיגרתי הוא רוצה לצרף עוד בחורה לסקס ולי מאוד קשה לקבל את זה הוא טוען שהוא רוצה לעשות הכל איתי ולא לחפש בחוץ ריגושים . אני פוחדת שזה יגרום לנתק ביננו מה דעתך אני כן צריכה לזרום איתו ולהגשים את הפנטזיות שלו ושוב תודה

ארינה

New member
קשה לי לענות.....

מצד אחד אני מבינה אותו שהוא מחפש ריגושים והוא רוצה לנסות דברים חדשים ואת לא מוכנה לתת לו את זה אז הוא יחפש בחוץ. מצד שני אני מבינה אותך שאת לא רוצה לעשות כל דבר (אני גם לא שואלת למה) ולכן מפריע לך שהוא רוצה להכניס בחורה נוספת. אני לא חושבת שבחורה נוספת יכולה לעזור, אלא שאת והוא צריכים לדבר, אולי החוסר הוא בכלל לא בסקס אלא בדברים אחרים והפירוש נעשה על סקס? תדונו בנושא ותגיעו לתשובות.. מעבר לכך אני לא חושבת שאת צריכה לעשות את מה שאת לא רוצה, אך אני חושבת שהוא צריך להיות מסופק. את יכולה לנסות לזרום איתו בדברים שפחות או יותר נראים לך או מקובלים עלייך, כמובן שאין צורך גם לוותר על עמדתך ולהתפשר עד הסוף. תשקלו את העניין היטב ותגיעו לפתרון. בהצלחה ארינה

למעלה