היי אכלני בשר - שאלת שוק טלה

אליה ל

New member
היי אכלני בשר - שאלת שוק טלה

מי יודע מה אמורה להיות מידת הטמפ' הפנימית של השוק כשהיא מוכנה? מתכננת להכין שוק טלה ממולא ואין לי חשק להכין טלה שאחר כך התוך שלו לא מוכן. אז אם מישהו יודע - אשמח לקבל תשובה
 

משה רון

New member
מה את מכינה למילוי?

חשוב לדעת מה יהיה המילוי כדי לענות לך.כללית,השוק הוא החלק הקשה ביותר של הטלה, משום שהוא שריר פעיל ביותר המשמש להליכה.לכן מומלץ להכין אותו בבישול איטי בחום נמוך בתנור. אם תצייני ממה עשוי המילוי אוכל להמליץ לך על דרגת החום הפנימי.
 

אליה ל

New member
היי משה

אני מתלבטת אם למלא באורז, בשר טחון וצנוברים או להשאיר את השוק שלמה עם המתכון הסטנדרטי של שמן זית, שום ורוזמרין
 
למעלה