היי אלונה וכל חבריי הפורום

משווקת10

New member
היי אלונה וכל חבריי הפורום

ראיתי באחת המודעות כמה מילים לגביי , אז הנה אני כל מי שרוצה לשאול משהו בנושא הזכוכית - בשימחה! אלונה

alonaski

New member
שלום משווקת! ../images/Emo140.gif וברוכה הבאה לפורומנו! ../images/Emo13.gif

תזכירי לנו על איזה זכוכית מדובר ומה ההתמחות שלך?... ואם תוכלי - צרפי קישור להודעה שהזכירה אותך, שנדע במה מדובר...

היי אלונה וכל חברי הפורום (שמי הוחלף)

משווקת - היה שם זמני . בכל אופן , אני עוסקת בזכוכית (ויטראז') , יש לי גלריה בבית לגופי תאורה מחומרים שונים - פורצלן , קרמיקה , מתכת וכמובן זכוכית מי שמחפש גופי תאורה ייחודיים - מוזמן להגיע ולהתרשם . כמובן אני עושה גם חלונות לפי הזמנה וכל פרטי העיצוב לבית לפי עיצובים אישיים או עיצובים שלי (כלים , חנוכיות , יודאיקה וכו') אני עובדת בעיקר מול אדריכלים ומעצבים וחנויות יוקרה ,,,, ולכן מי שמגיע אישית נהנה מחסכון פער התיווך וקניה מהיצרן לצרכן . אני עדיין לא ממש פירסמתי בישוב , כי רוב עבודתי היא מחוץ , אבל אני מאוד אשמח לעבוד עם התושבים שלנו ולתת להם גם הנחות נוספות וגם תשומת לב וגופי תאורה יפיפיים.

alonaski

New member
איזה יופי!! ../images/Emo45.gif יש לך אתר בנט?

או תמונות של העבודות שלך?

alonaski

New member
הכתובות לא מדוייקת... ../images/Emo4.gif לפחות ככה עונה לי

המחשב. נסי שוב לרשום את הכתובת אבל דרך קישור! השתמשי בלחצן של "תחילת לינק" (בתחילת הכתובות) ו"סיום לינק" בסיומה. ה"לחצנים" האלה נמצאים לך בשורה מתחת לחלון של כתיבת ההודעה כאן.

alonaski

New member
מן הסתם זה מה שעשיתי ולא עבד!... ../images/Emo13.gif

אבל עכשיו עובד. יכול להיות שהיתה בעיה בשרת של האתר שלך... את מוזמנת לפרסם את עצמך אצלנו ב"דפי כוכב" תחת הקישור של "לוחות".

למעלה