היי אליאן

• פותח הנושא ZVI Z
  • פורסם בתאריך

ZVI Z

New member
היי אליאן

'נעלמתי' בימים האחרונים שלא באשמתי.. היה מפגש בצ'ט?זה דוקא יכול להיות נחמד ואני מניח שאני השלישי(לפחות)שרצה להשאיר הודעה על נימרוד בMTV אבל לא ראיתי את זה עדיין.מישהו/י ראה? ואם כבר ראיתי שיש פה דתי 1 ועוד דתל"ש 1(אני) ואת כתבת 'אלוהים' גדולה וקובנר רוצה דיון אז אפשר לדון על עניין שהוא ברומו של עולם(או שלא..) או כמו שעברי לידר אומר-'אם אלוהים קיים או לא קיים'. רק אם יש הסכמה כללית..

אני מאמין שיש ישות עליונה כלשהי

לאו דווקא האלוהים שהיהודים מאמינים או כל אלוהים אחר. ישות כלשהי. זה כל מה שיש לי להגגיד, לשם שינוי.

E l i a n

New member
האם אינך חושב שה"יישות" יכולה להיות

אתה עצמך? אתה קובע את מה שיקרה לך. היישות למעלה יכולה רק לכוון, לא להכריח. גם האלוהים שבו היהודים מאמינים נמצא במחלוקת. אפילו בין היהודים לבין עצמם.
אליאן.

E l i a n

New member
טל, מצטרף לפורום באופן "רשמי"?

ברוך הבא,
מקווה שתהנה בפורום ותפיק ממנו את המירב.
אליאן.

E l i a n

New member
תגובה להודעתך, צבי. כנס פנימה ../images/Emo20.gif

א. מפגש צ'אט לא התרחש. לא באו אנשים.. צריך שנקבע כולנו מתי אנחנו יכולים. ב. ראיתי את הקטע הקטן מהקליפ של "צ'יינה" ששודר באמ.טי.וי. (לא שודר כל הקליפ, רק מספר שניות ממנו)- זהו קליפ מאוד אלקטרוני, חללי משהו.. מעניין ומסקרן. מקווה לזכות לראות אותו בשלמותו. ג. לדאבוני איני מבינה את משמעות המילה "דתל"ש". אשמח אם תסביר לי. אני אישית מאמינה בכוחם של בני אדם לשנות ועושה מה שאני יכולה על מנת לשנות בעצמי. ד. כפי שקובנר ציין בהודעה משלו, העניין נידון בעבר. יש הצעות אחרות לנושאים? (לאו דווקא קשורים ישירות בנימרוד.) ה. וזה סימלי במיוחד שאני מסיימת בה', אתם לא חושבים?
שבוע מצוין! אליאן. (שיש לה כאב נוראי בגב התחתון ועוד בחינת בגרות אחת בלבד) יחי החופש!!!

דתי לשעבר,כמדומני.

גם המשפחה שלי דתית,אני קצת פחות.למרות שמחינתי דתיה :) סתם לדעת. הייתי ביום שישי שעבר בצ'אט,לא היה אף אחד
תרגישי טוב אליאן
.

E l i a n

New member
תודה מותק ../images/Emo25.gif

יום שישי הייתה לי בעיה עם האינטרנט, כלל קיבוצית, אז יכולתי להיכנס מאוחר יותר..בגלל זה הייתה הפאשלה.. צריך שנקבע מחדש,כולנו, מתי אנחנו יכולים. נדבר באייסיקיו
אליאן.

למעלה