אלישוע תודה ../images/Emo24.gif
הי לכולם, רציתי לספר לכם על קסם שאלישוע עשה היום. גם לי כמו לריקי קשה להרדם. אני יודעת שהגוף שלי כל כך צריך את השינה כדי לבנות מחדש את התאים שנהרסו בטיפולים אבל למרות שכל החיים ישנתי מצויין בתקופה הזו אני לא מצליחה להרדם, לא בצהרים ולא בלילה. כל פעם שהתינוק מתעורר לאכול לוקח לי שעתים להרדם ואני פשוט מותשת. יכול להיות שמרוב שהגוף רוצה לישון - הפוך על הפוך - זה לא הולך. ואולי בגלל שכל כך הרבה זמן לא ישנתי כמו שצריך, בהתחלה בגלל ההריון שהיתי מתעוררת בלילה ללכת לשירותים, ואחר כך בכימותרפיה הגוף שלי ביקש לשתות כל הזמן. היתי שותה חמישה בקבוקים של ליטר וחצי ליום, אז בטח שרצתי המון לשירותים בלילה. ואז תינוק - אז בטח שצריך להתעורר בלילה. בקיצור בערך שנה שלא ישנתי כמו שצריך. ובשבועות האחרונים הקושי להרדם הוא לא רק בלילה אלא גם בצהרים. היום הייתי אצל אלישוע לטיפול. הוא רשם לי איזו תרופה לקחת. עוד לא הספקתי לקנות, נסעתי משם אל הורי ונרדמתי וישנתי נפלא נפלא. זהו, פשוט קוסם. אלי לא בטוחה שאני מבינה איך זה עובד הומאופתית אבל זה עובד! תודה אלישוע
אין כמוך!!! ולכולם כאן בפורום, אני כמעט לא כותבת כאן בזמן האחרון (כי חזרתי לכתוב את הספר שלי) אבל אני ממשיכה לקרוא, ולא שכחתי אף אחד מכם. אתם כולכם נהדרים, כל הזמן. תודה שאתם ישנם. שולחת לכולכם חיבוק גלי