היי אמיגוס . אפשר המלצות ?

היי אמיגוס . אפשר המלצות ?

לשירים ברזילאיים כמה שיותר קצביים , מרקידים , מרוממי מצב-רוח . אני מקווה שאתם מבינים את הנקודה שלי . אובריגדו

melzinha

New member
תוריד שירים של

ivete sangalo daniela mercury avioes do forro margarete menezes

shellyland

New member
איפה שאת רוצה

רק אם זה לא חוקי, אל תספרי לנו על זה... בכל אופן, חלק מהשמות שציינת אפשר להשיג בתו השמיני בירושלים.

maysabel

New member
היא התכוונה להוריד

ואת שמה לה כוונות משלך. אז את מנהלת פורום כאן, אבל מי שם אותך לשוטרת?או לשופטת? ומי נותן לך את הזכות להטיף ולהדביק כוונות ולהגביל בני אדם? ובמקום להתמקד בתוכן ובעיקר הדברים את מדגישה שוב ושוב..מעניין אם יש סיבה לכך.. בן אדם כותב שהוא יוריד שיר ואת כל הזמן חוזרת על עצמך כאילו מה?אז זה אסור.. טוב ..רשמנו לפנינו, אנחנו יודעים,עכשיו מה?ובשביל מה נועדו חוקים וכללים אם לא בשביל להפר אותם? אולי הגיע הזמן שתרפי מהעניין ותתני לאחרים לבחור לעצמם כיצד לנהוג בקשר לכללים וחוקים ובכלל??ולשאת בתוצאות בחירתם? עם כל הכבוד לך,זה תקוע אצלי בגרון כבר הרבה זמן אני מורידה שירים.. נקודה כבר לא יכולתי להחאפק..ומנחשת כבר את התגובה/ות..שיהיה.. Tenha um ótimo dia Maysa Isabel

shellyland

New member
הנהלת הפורומים של תפוז, זה מי.

הם אלה שעומדים מאחורי, הם אלה שאני צריכה לתת להם דין וחשבון והם אלה אשר מסיבות חוקיות לא מרשים לאפשר בפורומים שלהם דיונים העוסקים בפעילות בלתי חוקית. ההוראות שלי הן למחוק כל הודעה שיש בה דיון על פעולה שמהווה עבירה על החוק. במקום לעשות את זה, אני מתגמשת ומבקשת מכם להזהר בלשונכם ולא לכתוב כאן הודעות כאלה. אם, למשל, היית כותבת שקנית סמים אצל סמי בחצר ואת ממליצה על הסוטול שיש לך מהם, הייתי מוחקת אותך בלי לחשוב פעמיים. כך גם אם היית מספרת שמצאת דרך מעולה להעלים מס בלי להתפס. חוק הוא חוק. לא אני קבעתי אותו. השאלה כאן איננה מסורית. מבחינה מוסרית, תעשי מה שטוב לך ומה שאת הרוצה. אני לא אטיף לך לא לחנות בחניית נכים, אני לא אטיף לך לא להתגנב להופעה בלי לשלם, אני לא אטיף לך לא לשלם בשטרות מזוייפים ואני לא אטיף לך לא להשיג מוזיקה בצורה לא חוקית. אני כן אבקש ממך (ואפילו אדרוש ממך) לא לדון בכל הדברים האלה בפורטל שמבקש להגן על עצמו מבחינה חוקית.

maysabel

New member
הבנתי..

תודה רק שתדעי..אני פעילה בפורום אחר בתפוז ושם בהחלט חופש דיבור דרישות הנהלה או לא.. בכל אופן מודה על ההסבר מאיזה-איזבל

shellyland

New member
יש הרבה מנהלי פורומים

שלא מקפידים על חוקים ונוהלים. אני לא כזאת. פה ושם אני מעלימה עין, אבל כשיש משהו ממש בוטה (והורדות בעיניי זה ממש בוטה) קשהל י להתעלם. זה כמו שאני לא מאפשרת פה בפורום תכנים פורנוגרפיים, כי אין בו שום אזהרה שהוא מכיל תכנים למבוגרים בלבד, ויש פורומים אחרים שכן מאפשרים את זה.

מוסיקה ברשת

את המוסיקה היום קונים ברשת, אם זה אלבומים שלמים או שירים בודדים. אני חושב שבעקרון מגיע לאמן לקבל תמורה על היצירה שלו, והמושג זכויות יוצרים הוא חשוב. יחד עם זאת, תמיד נעים להקשיב למוסיקה לפני שמחליטים לקנות אותה. בשנים הקרובות עד שישתנה המודל העיסקי בתחום היצירה, אני כן חושב שכדאי למצוא כל אחד בדרכו את הדרך לשלם עבור מה שאנחנו צורכים. לכן המושג להוריד שירים אינו "בלתי חוקי" . תורידו שירים ותשלמו עליהם זה הכל ( נאפסטר).

shellyland

New member
לא רק נאפסטר. יש גם songs.co.il

ועוד כל מיני... ויש אמנים שמותרים על זכויות היוצרים ומרשים להוריד את שיריהם חנפ אין כסף מהאתרים שלהם. חלק מהשירים של אליזט, למשל, הם כאלה.

maysabel

New member
אלא מה?..

צפוי.. בברזיל אומרים: Se conselho fosse bom, ninguém dava de graça דווקא מתאים לנושא.. בהצלחה לך עם השירים בכל דרך שלא תהיה מכל הלב מאיזה-איזבל

fada azul

New member
האתר שאני הבאתי את הלינקים הוא חפשי וחוקי

אני נותנת לינקים, לא מורידה, ולא נוגעת באתרים הללו הלא חוקיים (אני מעתיקה את הלינקים לריל פלייר או מדיה פלייר ושומעת לי אותם להנראתי) רק למען הגילוי הנאות, כי אני רוצה לשמח אותכם עוד עם הרבה שירים, כל יום שיר, לחלוק אתכם את ההנאה שלי מהמוזיקה הברזילאית העשירה כל כך, היום היה לי מצב רוח לרגה, מחר אולי למשהו אחר, זהחינם וזה לא משמין ואין בזה כולסטרול וזה חוקי!! מה הייתי עושה בלי מוזיקה?

למעלה