היי אמיר
אולי אתה זוכר אותי, ביקרתי כאן בשבוע הראשון של הפורום ושפכתי קצת תיסכולים ופחדים שקשורים ליכולת שלי, כבן אדם שמאוד מרוכז בלמצוא את הדרך שלו ואת האמת שלו -שלה
, להשתלב במסגרת עבודה ממוסדת - בתחום שלי. (תקשורת וטכנולוגיה). אז ככה- בשבועות שעברו מאז עברתי עוד נקודת שיא קטנה בדיבור הפנימי שלי- ולא בענייני עבודה וקריירה, אבל התוצאה היא שיש לי הרבה רעיונות חדשים על מה לעשות עם עצמי ולאיזה מטרות. אני בדיוק בדרך החוצה לכיוון של עמותה שאני מאוד רוצה לעבוד איתה, הכנתי תוכנית עבודה שאני הולכת להציע להם. ייתכן מאוד שלא ייצא מזה כלום, אבל זה ממש לא נורא מבחינתי. מה שחשוב זה שישבתי וניסחתי מה אני רוצה לעשות- best case scenario- ועכשיו יש לי כמה כללים חדשים או יותר נכון- סדרי עדיפיות חדשים שיעזרו לי למצוא ולבחור את האפשרויות הנכונות לי, לעכשיו. גם אם הם לא מופיעים כמו בתוכנית שלי. רציתי לקפוץ להגיד לך תודה, ולפורום, כי יש לכם חלק מסוים בתהליך הניסוח הזה, ובהזדמנות זו לאחל הצלחה לכולם, ולחזק את ידי המבולבלים- לא לפחד מהבלבלה- היא נחוצה, אם נשארים מחוייבים למציאת האמת- זה לא אומר שמוצאים אותה, אבל אפשר ללמוד הרבה בדרך. אז יאללה- עד הבלבלה הבאה- תודה וביי
אולי אתה זוכר אותי, ביקרתי כאן בשבוע הראשון של הפורום ושפכתי קצת תיסכולים ופחדים שקשורים ליכולת שלי, כבן אדם שמאוד מרוכז בלמצוא את הדרך שלו ואת האמת שלו -שלה