היי אמממ אני אלון אני בן 16 ואני

fayd הפשוש

New member
היי אמממ אני אלון אני בן 16 ואני

מעוניין להיצטרף לפורום אני מאוד נימשך לכל הנושא הזה של הפאגאניזם (למרות שאני חייב להודות שאני יותר נימשך למאגיה השחורה ולסטניזים אבל איין לזה פורום) אני מקווה לקבל קצת מידה מה זה כל זה כי אני קצת מבולבל ואני לא ממש הבנתי את הקטע קראתי קצת במאמרי הפורום ולפי מה שהבנתי שם (שזה לא ממש הרבה) זה עיניין של הטבע ומחזוריות מישהו מוכן לפרש ל יאת זה קצת יותר?

Glass

New member
אם אני לא טועה...

(ממה שלמדתי עד כה) שטניזם סותר את הwitchcraft

L e s t a t

New member
על מה אתם שניכם מקשקשים?

א. זה פורום פגאניות ושאמאניות, לא שטניזם. ב. אם שטניזם סותר את הכישוף אז אני אתפלא שיש בכלל משהו שסותר את הכישוף (לא ידוע לי על חוקים כלשהם של "עשה" ו"אל תעשה" בכישוף, זה כבר תלוי באתיקה האישית של המכשף). אם כישוף סותר שטניזם אני עוד יותר אתפלא כי שטניזם זה ההפוכה של הנצרות וכישוף אסור בנצרות, אז מה משתמע רק מזה? כמו כן, בשטניזם של לה-ויי אחד החוקים ("אחד עשר חוקי האדמה") אומר ואני מצטט: "הכר בכוחו של הכישוף אם השתמשת בו בכדי להשיג את מטרותיך, אם תכחיש את כוחו של הכישוף לאחר מכן תאבד את כל אשר השגת". ישנה מאגיה שלמה של שטניסטים (מאגיה שטנית), אני ממליץ לך לקרוא קודם כל את הספרים "Paradise Lost" ו-"The Satanic Bible" לפני שאתה בא ומדבר על שטניזם. ובאשר לכישוף, גם בזה לא יזיק לך קצת מחקר..

למעלה