היי, אממ אני צריכה עזרה

lorlor1

New member
היי, אממ אני צריכה עזרה

מישו מכיר אולי ניצול שואה שצמחוני בעקבות זה? כלומר בעקבות השואה שהוא עבר? זה ממש חשוב..

את כל הניצולים או אלה שעברו

את כל הניצולים או אלה שעברו את השואה שהכרתי כולל הורי ז"ל לא שמעתי שמישהו צמחוני. אחד הבנים שלי צמחוני מהיותו ילד הוא צמחוני (היום הוא כבר אבא) יש כאלה שמנסים לבנות קשר לזה, יש כאלה שמשווים לשואה אוכלי בשר (זאת כבר זילות השואה). אני חושב שיש להפריד, מי שרוצה להאמין בצמחונות זאת זכותו. אנא לא להשוות לשואה.

lorlor1

New member
אני לא מנסה להשוות לשואת היהודים

כי אני יודעת שזה לא אותו דבר בכל אופן אני חושבת שיש קשר אבל לא משנה אני לא רוצה להגיד פה דברים שלא מתאימים לפורום ואולי יישמעו כאן לא בסדר. אני צריכה את זה לסרט שאני עושה, אם מישו בכל זאת מכיר שיגיד לי. תודה.

inbar20inbar

New member
יצחק בשביס זינגר

ואני מכירה עוד הרבה ניצולי שואה אחרים שלא מוכנים לתת יד לשואה נוספת בצדק!

lorlor1

New member
כן אני יודעת על יצחק בשביס זינגר אב

אבל אני צריכה לראיין מישהו

deebeebee

New member
ענבר---

אומר זאת בצורה בוטה---לי נמאס מהדרך בה את מנסה כל הזמן להשוות את השואה למה שאת קוראת לו "רצח חיות". את עושה זאת במסווה של התעניינות אמיתית בשואה ובכך מחללת את זכרם וכבודם של קורבנות השואה האמיתית.

inbar20inbar

New member
אני מתעניינת בשואה מגיל 0

והולכת ללמוד באוניברסיטה יהדות בת זמננו בשאיפה להיות היסטוריונית לשואה! עד כאן היצגתי מה לי ולנושא השואה! זה לא סותר את העובדה שיש שואה נוספת מתחת לאף, זה שכואב לי על שואת בעליי החיים לא מצביע על כך שיש לי רגישות ועניין לשואת היהודים

deebeebee

New member
אני שמחה שאת הולכת ללמוד

את הנושא כי אז אולי תביני סופסוף שאין קשר בין הדברים ושקישור ביניהם הינו זילות השואה שבאמצעותה הושמדו 6 מיליון יהודים.

inbar20inbar

New member
מאוחר מידי....אני לא מפסיקה ללמוד

וכן יש לי זכות להשתמש בשואת היהודים כלקח על מנת להעביר מסר על שואה אחרת... למעלה מ6 מיליון בעליי חיים נרצחים בישראל ביום

ענבר אני מבקש לא להכניס בפורום זה

השוואה בין בני אדם לבעלי חיים. לא להשוות כאן בין שני המושגים במילה "שואה" אם יש לך דיעות שנושא "צער בעלי חיים" לגבי חיות, זה חשוב אבל לא בפורום זה. יש מספיק פורומים שתוכלי להציג דיעותיך אלה.

למעלה