היי..אממ.. חדש !
?..!

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
היי..אממ.. חדש !
?..!

הי, האמת באתי בעקבות הפנייה מהעמוד הראשי של תפוז, אבל קראתי את ה3 עמודים הראשונים בפורום והם ממש מעניינים ! אז.. אממ.. חדש ? אני משער ? שי ? 28 ? לא יודע.. מה בדרך כלל אומרים ...

blabla91

New member
ברוך הבא ..

ברוך הבא שי פרטים ראשוניים זה תמיד טוב ...
הצעד הבא הוא להגיב שתאים לך בהצלחה

Purple Mushroom

New member
ברוך הבא לפורום שי!

אני אלון. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אני גר בתל אביב, במעבר דירה שוב, לדרום תל אביב, בעבור סכום סמלי של מחיה. קפה?
תה? כמה סוכר? סוכרזית? (לא בריא), שוקו?
, כמה חלב? אם חלב, ? בלי חלב? מוקפץ? נס קפה או הפוך במכונה?
. משהו ליד? יש כאן וופלים ועוגת רולדה (היה אתמול מבצע במגה בעיר, ליד צוותא). ברוך הבא, כמה מילים על עצמך? יש מפגש פורום בראשון, מחרתיים בלילה, כדאי להגיע. עוד מעט יבואו כולם ויברכו אותך. איך היה לך היום? מעניין. ברוך הבא, ושבוע טוב ושבת שלום (בדיוק עכשיו אמצע השבוע, אז אפשר לברך בשניהם
). אלון
=] ....

Purple Mushroom

New member
קניתי כיבוד

פעם הייתי במפגש פורום בבית של מיסטיקנית אחת שנתנה לי כרטיס ביקור שלה, ביפו. כל אחד צריך לקנות כיבוד\תקריב, ולהביא אותו למפגש פורום שאני אארגן בבית שלי, עוד כ-6 שנים, פחות או יותר
.:).

al19

New member
ווואו איזה מקסימים כולם !!!

תודה תודה תודה !!!! עשיתם לי את היום !!! את השבוע ! איזה את היום ! ! ! טוב אממ.. רציתם כמה מילילם ? שי, 28, אוהב מאוד לצלול, לנגן בפסנתר וסתם לשחק בפלייסטישן. לומד בשנקר עיצוב ופיתוח משחקי וידאו. סמסטר ב. אממ.. עובד בבית דפוס אור ברמת גן . . האמת יש עוד מלא דברים אבל זה בכמה מילים לא ? האמת שאין לי את השמץ של מושג איך מביאים עוגיות בפורום ... אבל מצאתי שוקו ! >
(גם ככה שוקו מתאים יותר עכשיו לחורף ...
) שוב המון המון תודה !

בארבאבא

New member
מה?יש מקצוע כזה בשנקר?!

מגניב כל כך! אולי תספר על הלימודים בשנקר? איך המקום,איך הלימודים,איך האווירה? [שוקלת ללכת ללמוד שם]

al19

New member
אין בעיה

אממ.. אז ככה.. אני לומד עיצוב ופיתוח משחקי וידאו. זה כולל לימודי במאות, פיתוח, קולנוע (טיפה), אנימציה (טיפה), ללמוד מה טוב ומה לא טוב בכל מני משחקים קיימים, FLASH, ACTION SCRIPT, 3dMAX' UNITY' האמת זה בכללי פשוט לימודים מאוד עמוסים, שבסופם את יכולה ליצור משחק (ברמה פשוטה כמו אנגרי בירדס לא משחק ברמות הכי מסובכות שיש) ואת יכולה גם לבקר משחקים אחרים בנימה מקצועית, את פשוט לומדת את כל התעשייה ואת התכנות והכל.. זה די מסובך להסביר ב2 משפטים האמת ... בקשר להמלצות על קורס ספציפי את יכולה חופשי לשאול ואני יגיד לך .. האווירה בשנקר מדהימה ! ! ! תלוי איזה לימודים את לומדת שם אם זה סתם כמו אצלי קורס פעמיים שלוש בשבוע אז פחוט מרגישים אותה ואת גם מקנא שאת לא לומדת בפול טיים... אם את לומדת כל יום האווירה הכי מדהימה שיש ! זה הרי בית ספר לאומנויות, את מרגישה שאת בתוך סרט, כל כיתה יש כאילה שעובדים על בדים, על צבעים, על ציורים, על תפירה, כל סטודנט עם הקבוצה שלו, כל מקום זה הרפתקאה חדשה.. האווירה מדהימה. את מרגישה יותר גם אם את נמצאת שם בפול טיים זאת אומרת לימודים לתואר שכל יום באים ולומדים . האמת זה שאלה שמאוד קשה לכתוב אותה ב2 שורות... מה את מתקוונת ללמוד שם ?

al19

New member
רק אופנה !!!

איזה שאלה בכלל בין אופנה לתקשורת חזותית בין מקצוע מדהים למקצוע ששלושתרבי מהארץ לומדים ... תראי בשניהם יהיה קשה מאוד למצוא עבודה ... אופנה זה כל כך מדהים כל כך מוחשי כל כך קריאייטיבי ... לטעמי גם יותר ארטיסטי ... רק אופנה ... או עיצוב פנים וכאילה . אני למדתי עיצוב גראפי וממליץ על אופנה בחום !

למעלה