היי אמנם אני עדיין לא בת שישים

ומתנה שקבלתי לחג מחברה

קבלתי מתנה לחג החלטתי לשתף גם אתכם, חבל שגליתי רק עכשיו את הפורום כי הייתי מזמינה את כולם למסיבת תופים שהיתה ביום הולדתי ה15.3.53 לא מצאתי את מאמרי היום הולדת אז הנה המתנה http://anatweb.com/shalva.htm אולי סוף אלמד גם כמה דברים חדשים ממני סבתא ריקי

היי אמנם אני עדיין לא בת שישים

אבל אשמח להצטרף אליכם לפורום נראה שאמצא כאן חברים נחמדים, בברכה ליידיסנו

pazi66

New member
שימי לב בקשה ליידי

אין צורך כל הודעה לפתוח שירשור חדש פשוט תתיחסי תמיד להודעה קודמת.פתיחת שירשור חדש עלולה לגרום לתוהו ולבילבול תביטי בעיון בהודעות הפורום ותביני שוב ברוכה הבאה ותרגישי בבית

bimbo.

New member
התמונות של הנכדים כולם מקסימים

חונושקה, תתחדשי
ובאשר לאופניים - אתם תדוושו (באמת לא איכפת לי מי), ואני אשב לי בנחת על אחד המושבים של סבאאורי ואחלום....... תגידו, אתם באמת מסוגלים לעשות בפסח דיאטה?
אז איפה כל התענוג של החג???????!!!!!!! שיהיו לכולכם ימים שמחים ומאושרים ותבלו יפה בחג אל תחמיצו את מזג האוויר היפה

yaely2

New member
מנהל
מועדים לשמחה וברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif../images/Emo23.gif

מועדים לשמחה ושלא..נמעד ראשית עלי לברך את ליידי סנו המורידה לנו את ממוצע הגיל. נקווה שתהיה הנאה הדדית. לך מאיתנו ולנו ממך. היום הורדתי את אופניי האדומים לכביש. ראשית ביקרתי אצל בן שושן וראיתי שאכן צדקה לייצ'יק, אופניים זה זכר. יחד עם זה גיליתי משהו נחמד, את המילה - "אופננית" (נהגת של אופניים). מה אומר לכם? מי שאמר שלא שוכחים לרכב כנראה לא עשה הפסקה ארוכה. השכנים כולם יצאו למרפסות "היי שכניי עוד לא יום העצמאות" כל אחד בכה כשהעירים אותו בשבע, ופתאום כולם בשש ורבע עם משקפות ביד. כל אחד בוכה שמעירו אותו בשבע, ופתאום כולם בשש ורבע עם משקפות ביד. Y Y איזו בושה, מחר אני מנסה שוב. אתם שכניי היקרים תכינו את המשקפות ותמכרו כרטיסים לחברים שלכם, שישבו על המרפסות, עד שלא אלמד לרכב היטב לא אפסיק להתאמן. נא לכם
יעלי

הצחקת'תותי על הבוקר יעלי ../images/Emo6.gif

חחחחח איזה תיאור....אופננית - יענו רוכבת על אופניים בפנאן אמיתי...

yaely2

New member
מנהל
חונה איזה פאנן מה פאנן ../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif

בוקר טוב אנשושים יקרים ../images/Emo42.gif

בוקר טוב גם לחברה החדשה... ולכל החברים הותיקים
ענק... אנחנו בדרך לשימשית שבצפון לביקור משפחתי שמח
ת'ראות אחורי זה

bimbo.

New member
ברוכה הבאה ליידי סנו../images/Emo140.gif

תמיד נשמח לראותך בפורומנו

emmy5

New member
בוקר מצויין חברים יקרים ../images/Emo24.gif

בוקר מהנה לכולם ושקט ..
בימבו חמודה טוב לראות אותך מוקדם בבוקר ...פזי כל הכבוד ..עושה סדר ...לקחתה לי את התפקיד ..ברוכה הבאה ליידי סנו...תרגישי כמו בבית . שיהיה לכולם יום מקסים ושבת שלום ..אני כבר מחכה ליום אחרי הפסח ... אולי אז אפשר יהיה קצת דיאטה .

offe

New member
../images/Emo124.gif תרו תרו עה איזו השכמה

בוקר מקסים לכולם, חשבתי שהיום אהיה הראשונה
אי אפשר על בימבו. אבל הסוד שלי, שאני מתגלשת שוב למיטה, 6 שעות זה לא מספיק. אז קשקשתי שיר קטן לפני שאכנס שוב לחלומות. חג של לאכול או לא להיות מצות, קניידלך ועוגיות. בחיק המשפחה - מחרוזת חגיגות דגים, בשר ושאר ירקות. טיול בחיק הטבע מעורר תיאבון בשפע מנגל כשר ללא פיתות סטייקים, שיפודי פרגיות. ביקור אצל חברים עוגיות קוקוס ובוטנים. בסוף היום על משקל עולים חשכו עיניים למראה קילוגרמים סביב טבור צומחים צמיגים ממחר דייאטה מכריזים, ואז הפיתות והחומוס חוזרים השניצלים מטוגנים ופריכים ושוב הולכים לידידים ושוב על כיבוד מתנפלים, אז אל תספרו סיפורים הרי לאכול כולנו אוהבים. שיהיה לנו לבריאות רק ניקח על עצמנו אפוטרופסות עם יד על הדופק - זהירות גם אם יצאנו לחירות נשגיח על עצמנו וכל טוב שיהיה לכולנו.
חיבוקי חול המועד שמח offe

emmy5

New member
OFFEיקרה , בוקר עם חרוזים ופרחים

איזה יופי ,את מדברת אלינו בחרוזים ,חיבוקים ופרחים , דיאטה אנחנו לא עושים ,על משקל גם לא עולים ... את חמודה , שיהיה לך תמיד מצב רוח לשירים וחרוזים

yaely2

New member
מנהל
לאופי, שיר נחמד ממש. ../images/Emo155.gif../images/Emo48.gif../images/Emo10.gif

נֵנָה

New member
בקר טוב ויום של אור לכולכם ../images/Emo42.gif

אופי, איזה יופי של שיר להתחיל בו את הבקר
ואצלי נמצא כרגע הטכנאי של מכונת הכביסה שהחליטה לשבות פתאום
העיקר שיהיה לבריאות
מועדים לשמחה
לייצ'יק

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים יקרים../images/Emo24.gif

חזרתי מטיול הרפתקאות בן יומיים במרחבי ישראל הסיפור בהמשך והפעם לא על נופים אלא על ההרפתקאות וכיצד נחלצנו.. הצצתי מעט בהודעות שלכם וראיתי שהיה שמח ...

emmy5

New member
מקסימה,את חסרה לנו ...מחכים..

ברוכה הבאה הביתה ..התגעגענו
שמרתי לך מקום על האופניים

למעלה