היי, אני איריס...

Iris cream

New member
היי, אני איריס...

ואני כעיקרון אוספת אוספים. יש לי אוסף מחזיקי מפתחות (כ 300 פריטים) אוסף עפרונות, עטים ומחקים (כ 600 פריטים) מכתביות (אמ....יש לי 2 ארגזים שלהם) מדבקות (22 אלבומים מלאים) תיקים (25 תיקים) טלכרדים (יותר מ 300) ספשיילס של הלו קיטי (כ 20 פריטים) חומר על מפורסמים (בעיקר אן סינק, פייב ווסטלייף) בובות חרסינה (כ 30 בובות) בשמים (מעל 50) ועוד כמה ששכחתי מהם. אני גאה במיוחד באוסף מחזיקי מפתוחות שלי, ונראה לי שיש לי את הגדול ביותר בארץ....אני לא בטוחה. אני גם רציתי נורא להיות מנהלת של פורום אוספים ואספנות, ואף שלחתי בקשה (אבל זה היה מאוחר מידיי, כי המנהל הנוכחי נבחר) אז אם המנהל/ת רוצה שתהיה לו שותפה לניהול (כמו בפורומים רבים אחרים) בבקשה שיבחר/תבחר בי! אני רוצה להיות נורא נורא פעילה בפורום הזה, כי זה נושא שאני נורא מבינה בו. בכל מקרה, אני בת 14 מהמרכז ואני פעילה בפורומים סמולוויל והארי פוטר. מרבה לקרוא ולכתוב, עובדת במערכת עיתון ככתבת סיפורים קצרים (ובזה אני גאה במיוחד), חברות, שופינג (והרבה), חיות מחמד, מחשב, טלוויזיה (והמון) ובישול הם התחביבים העיקריים שלי. אתם החוליה החלשה, שלום.

Iris cream

New member
עוד כמה אוספים לרשימה שלי:

אוסף בולים (שהוא תורשתי כזה, יש לנו מלא מלא בולים מכל העולם במלא אלבומים, ויש אחד שאני אוהבת במיוחד שהוא ישן וענק מעור שבכל דף יש בולים מארץ אחרת.. ואוסף שטרות וכספים ישנים ונוכחים, שיש לנו שטרות מכל העולם.

Iris cream

New member
אתם כל כך ידידותיים פה בפורום,

שזה משגע. אנשים כל כך נחמדים.... או שלא.

אושר מ

New member
היי

לא נראה לי שיש פה יותר מידי אנשים
. איך התחלת לאסוף מה? ולמה דווקא את הדברים האלה?

Iris cream

New member
אוקיי, זה סיפור דיי ארוך...

אוסף מחזיקי המפתחות זה האוסף שאני הכי הכי אוהבת, ויש בו מחזיקי מפתחות מכל הצורות, מכל העולם, מכל הסוגים. האוסף כולל כ 300 פריטים, והתחלתי לאסוף לפניי כ 3 שנים- עקב בואו של בן דודי לארץ (הא גר באמריקה). היה לו אוסף של 13 מחזיקי מפתחות, וכל כך התלהבתי מהרעיון שהתחלתי לאסוף בעצמי. בסוף החופש הגדול (הם תמיד באים בתחילת החופש הגדול ועוזבים בסוף) האוסף שלי היה הרבה יותר גדול, עד שהוא החליט לוותר על האוסךף שלו ולהעביר אותו אליי. בגלל זה הפריט האהוב עליי מכל האוסף זה מחזיק המפתחות שהוא הכי אהב שפתח את האוסף שלי, זה מחזיק מיוחד מאוד שחברת קרקרים הוציאה חד פעמית, וזה כאילו קופסא של קרקרים כשבעצם אפשר לפתוח אותה וזה תא סודי לקרקרים. יש רק 50 כאלה בעולם, אם אני לא טועה. ואוסף המדבקות התחיל ב 1988, כשנולדתי, אחותי אספה והעבירה את זה ךי. מה שמיוחד שכל המדבקות בכל 22 האלבומים הם רק של חדי קרן. ואוסף הבולים כבר עובר 3 דורות במשפחה, ואני לא אוהבת אותו במיוחד. אותו דבר על אוסף המטבעות והשטרות הישנים. ואוסף הצעצועים של מקדונלד/דיסני הוא בעיקר של אמא שלי, שמשוגעת על כאלה דברים וכבר אוספת 10 שנים את זה... ואם אתם רוצים לשאול על שאר האוספים פשוט תשאלו ואני אענה...

Iris cream

New member
יש לי סורק, אבל הוא מקולקל../images/Emo3.gif

רציתי לשאול אם אולי מישהו יוכל לברר לי מה אוסף מחזיקי המפתחות הכי גדול בישראל? כי אולי זאת אני ואני פשוט לא יודעת:/

Hermione HP

New member
היי איריס! ../images/Emo24.gif ../images/Emo20.gif

בחיי, כל כך הרבה?
זה נותן לי להרגיש כאילו אני בכלל לא נקראת אספנית...
בכל אופן, אני חושבת שאם אין לך את הגדול ביותר, אז הוא אחד הגדולים... ^_^ גם אצלנו הבולים זה די תורשתי.....
(ואני נאבקת עם אח שלי על כל בול... המנוול הקטן!)

1moon1

New member
או שלא....

גם אני אספתי פעם מחזיקי מפתחות.... היה לי גם בסביבות השלוש מאות אבל הבאתי את כולם לבת דודה שלי כי מאסתי בזה (שמרתי את הנדירים והיפים לעצמי....) ואם אני לא טועה לה יש מעל 400 או 500.... אבל אני בטוחה שהשיא הישראלי הוא בטוח מעל זה....

למעלה