היי אני אשמח לעזרה בעבודה באזרחות :)

Beautiful Scar

New member
היי אני אשמח לעזרה בעבודה באזרחות :)

היי, אנחנו עושות עבודה באזרחות בנושא סמים. חלק מהעבודה עלינו ליצור כרזה בה הנושא העיקרי הוא הסמים ומסביבו חיינו. אז אנו צריכות די להגיש אותו.. >< עכשיו בערך. חח חשבנו על כרזה בצורת מערכת השמש. כלומר, מערכת הסמים. באמצע יהיו כמובן תמונה של סמים, ומסביב יהיה לפי הסדר אקראי (לא ממש משנה לי): -כבוד -חברים -כסף -משפחה -זמן לכל אחד מ5 הדברים האלה, שהרי יבוא בעיגול נפרד.. (בדיוק כמו מערכת השמש! עם הכוכבים והכל) יבוא תמונה (שאני אעלה.. חסכתי לכם קצת עבודה) ומתחת לתמונה אשמח אם תכתבו את הדבר הנ"ל (נמשל תמונה של משפחה, ומתחתיה את המילה ''משפחה") ועוד דבר אחד שפשוט אכוון אותכם ממש:) -הכותרת: "החיים סביב הסמים" -הרקע: כהה או שחור או כחול כהה.. -אשמח שמסביב לכל תמונה ונושא, יהיה הדגש לבן כזה.. פשוט שזה יבלוט ברקע השחור >< עכשיו אעלה את התמונות^^

Beautiful Scar

New member
תמונה של הסמים:)

אני אעלה כמה אפשרויות ומי שמוכן לעזור פשוט יבחר מה שנראה לו:) את זאתי צריך קצת לצמצם חח

Beautiful Scar

New member
עכשיו.. מכיוון שלא מצאתי תמונות ל..

"חברים" ו-"כבוד" אז אפשר פשוט רק לכתוב חברים וכבוד >< וזה יספיק. תודה רבה! מצטערת על הדרישות המוגזמות! ><

מלאכיית

New member
בקשה..

מקווה שזאת הייתה הכוונה. חישפתי תמונות למשפחה וכבוד כי בעיניי יותר יפה שיש תמונה :)

Beautiful Scar

New member
זה טוב, רק שמת פעמים משפחה! חח../images/Emo199.gif

אז במקום משפחה שאת שמת, את יכולה לכתוב חברים?:O

למעלה