היי, אני בת 17ואני רוצה שכולם יקראו

היי, אני בת 17ואני רוצה שכולם יקראו

אולי חלקכם מכירים אותי כבר...אולי חלקכם לא...אני מהפורום השכן... "תמיכה נפשית לצעירים"---נשמע מוכר, אה??? אני רוצה לספר לכם על משחק מאוד מצחיק... זהו סתם משחק מילים שנותן הרבה מצב רוח... זה מתחיל במילה אחת וכולם ממשיכים עם המילים האחרות שקשורות או שסתם בא להם לרשום אותם... אני אתן לכם דוגמא מהפורום שאני נמצאת בו... תראו כמה שאזה מצחיק וכיף... ו... זהו... בתקווה שכולם ירגישו יותר טוב... שרון...

שבילים

New member
משחקי אסוציאציות

כן, זה באמת נחמד, גם אני מאוד אוהבת משחקי אסוציאציות ואפשר אפילו לפתח אותם לשלב יותר מתקדם. אני למשל מכירה משחק שהוא בעצם דיאלוג. אחד אומר משפט (או כמה משפטים, לא משנה, מדבר על נושא מסויים) ואיש שיחו, לוקח מילה מתוך הדברים שנאמרו, ומתייחס אל האסוציאציה שלה ומשם אומר את מה שיש לו להגיד (בהקשר האסוציאטיבי) וככה השיחה ממשיכה. זה נראה בערך ככה: (לצורך העניין נקרא לאנשי השיחה במספרים, 1 ו-2): 1: בוקר טוב! 2: באמת ראיתי אתמול סרט על המערב הפרוע (בוקר אסוציאציה - קאובוי) 1: הו, זה ספר ממש יפה באמת (הפרוע- אסוציאציה - יהושע הפרוע) 2: שמעת מה קרה במפגש של מפלגת העבודה? (אסוציאציה מהמילה - אמת) וככה השיחה יכולה להמשך ומה שיפה הוא שזה נראה כאילו אין קשר בכלל במה שאחד אומר ומה שהשני עונה לו אבל יש קשר. קשר אסוציאטיבי כמובן.

למעלה