היי, אני גרה בבנגקוק

• פותח הנושא noet
  • פורסם בתאריך

noet

New member
היי, אני גרה בבנגקוק

כבר כמה חודשים עם חבר שלי למישהו יש המלצות על מקומות בילויי?? עדיין לא מצאנו, אנחנו גרים בסטורן אבל בלי קשר, לאן יוצאים פה?! ואני לא מתכוונת לכל איזור פטפונג המטונף ודרך אגב, מזה ואיפה הסקסופון? ואיפה מלון אוריינטל?? תודה

רועי גב

New member
כמה שורות למטה החברים...

..כאן ענו על שאלה דומה ששאלתי אני על הבר מצד ימין

galbkk

New member
אני יודע שחם אבל

לא לצאת מהבית כמה חודשים...יש פה כל כך הרבה מקומות בילוי ונורא תלוי מה אתם אוהבים לעשות וכמה אתם מוכנים לשלם,,,. אם זה מוסיקה חיה,כנסי ללינק למטה. ADMAKERS, TOKYO JOE'S, ו HARD ROCK CAFE, מומלצים..מועדונים Dance סטייל יש את ה Q Bar ו Bed Superclub בסוי 11 או Lava בקאוסאן. פאבים: The Dubliner בסוי 22, The Londoner בסוי 33, The Irish Connection בסוי convent, או Club 87 במלון קונרד ו Spasso בהייאט. כל אזור RCA מלא בבארים או Liberty Building על סוי 55, אבל אלה יותר למקומיים (שאלי את רועי..) מלון אוריינטל? לא רחוק מכם, חפשי ב Google. זה ממש על קצה קוצו של המזלג..ואם את חושבת שפאט פונג "מטונף", אז תיזהרו מ NANA, Soi Cowboy, Soi 33, Soi 7/1, Soi 0, Silom soi 2, ...... בילוי נעים...

Benkok

New member
אהלן לך...

הסקסופון נמצא ביציאה הדרומית של "כיכר הניצחון" (או בתאית - אנוסאווארי שאי) קחו את הרכבת עד התחנה של הVICTORY MONUMENT. האוריינטל יושב על הנהר, והכניסה אליו נמצאת על רחוב CHAROEN KRUNG, בדיוק בין SILOM לSURIWONG. מSATHON אתם צריכים פשוט לרדת עד CHAROEN KRUNG ולקחת ימינה עד הGEMS TOWER. מול הGEMS אתם לוקחים שמאלה עד לאוריינטל. (שימי לב שאתם לבושים כמו שצריך, בלי מכנסיים קצרים וכפכפים) או שתיכנסי למונית ותגידי לו OLIENTEN...אחרת הוא לא יבין...

boazbangkok

New member
sathorn

btw... why are you living on sathorn? got too much money and dont know what to do with it? as for entertainment, there are SO many places it is hard to make a list. try following "THE GURU" - its the ACHBAR HA-IR of the "bangkok post"... and you can always check out http://bangkokgigguide.com

למעלה