היי... אני דוגמן שמתחיל וצריך עזרה.

דוגמן19

New member
היי... אני דוגמן שמתחיל וצריך עזרה.

היי אנשים כולם אומרים לי שאני ניראה ממש כמו דוגמן ודווקא אני חושב ככה )) ורוצה לדגמן! אבל אני לא יודע איך להתחיל... מישהו יכול להמליץ משהו? מישהו יוגע איזה שסוכנות לדוגמנים? תודה חמודים... ביייייי... אאאהה.... התמונות שלי כאן

Zan-Zan

New member
אתה באמת ניראה טוב

מה מונע ממך להיות דוגמן...? יש המון סוכנות דוגמנים... יולי, ועוד ה-מ-ו-ן שאני לא מכיר. רק עצה לדרך, יש הרבה חלאות בתחום הזה... אז תיזהר מאיפה אתה? ספר קצת על עצמך..... שלכם אליק

דוגמן19

New member
נו...

גבר! אני לא יכול להשיר את המספר שלי כאן... ולאנשים שאני לא מכיר אותם... תשלח לי אי מיל ואז נירא... ביי [email protected]

KM-AIR

New member
בוק

היום יש כל כך הרבה "וונאבי" כך שבסוכנויות דוגמנות הם בכלל לא מסתכלים עליך בלי בוק- ורצוי שתעשה אצלהם... עד כמה שידוע לי מחיר בוק היום מתחיל מ-2000 ש"ח אז תתחיל לחסוך! בהצלחה! נ.ב- אתה נראה בסדר גמור- רק אתה צריך לעשות משהו עם השיער... סטיילינג יותר גברי...

KM-AIR

New member
אשמח מאד, אבל כרגע אני עסוק

בעבודה... יום ראשון וכאלה...

MARMELAD

New member
לגבי בוק...

ידיעותי המועטות הן שעל כל סוכנות לגיטימית יש מליון סוכנויות "זבל" שכל מה שהן עושות זה לחלוב ממך כסף. אז לחשוב טוב טוב על מה שעושים. לא להתפתות לעולם לחתום על שום טופס בפגישה ראשונה איתם, זה יכול לחכות לפגישה השנייה. אם הם מתעקשים שתחתום במקום משהו מסריח. לא חותמים על שום חוזה ל"ציידי דוגמנים" ברחוב. ולא מבזבזים 200 ש"ח על בוק. אם הסוכנות היא אמיתית אז גם עשר תמונות מוצלחות יספיקו. לך לאיזה צלם ותעשה בוק ב-300 ש"ח.. לא צריך להגזים. ובדיוק עכשיו נפתח פורום הדוגמנות.. ששם בטח ידעו לתת לך יותר טיפים. בהצלחה.

KM-AIR

New member
בוק

היום יש כל כך הרבה "וונאבי" כך שבסוכנויות דוגמנות הם בכלל לא מסתכלים עליך בלי בוק- ורצוי שתעשה אצלהם... עד כמה שידוע לי מחיר בוק היום מתחיל מ-2000 ש"ח אז תתחיל לחסוך! בהצלחה! נ.ב- אתה נראה בסדר גמור- רק אתה צריך לעשות משהו עם השיער... סטיילינג יותר גברי...

למעלה