היי אני דיי
ו ...

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
היי אני דיי ../images/Emo10.gif ו ...../images/Emo178.gif

היום הלכנו לחפש לשחר פעוטון לשנה הבאה אבל לכל מקום שהלכתי אמרו הוא קטן מדיי. יש משפחתונים דרך העיריה אבל לקבל מחיר מיוחד של אם חד הורית אני צריכה תלושים אבל איך יהיו תלושים אם אני עם שחר אז ככה שאני לא עובדת ואין תלושים ולא יהיו תלושים אם לא יהיה לי איפה לרשום אותו לשנה הבאה. בקיצור, אני בפלונטר. מה עושים???

את לא מתכוונת לנעמ"ת וויצ"ו, נכון??

כי שם בטח ובטח שאת יכולה ונדמה לי שאפילו תהיה לך הנחה על ההנחה! מה זה "משפחתונים דרך העיריה?" אי אפשר להסביר להם את המצב הזה (הסיבה שאת לא עובדת) ולהתחייב שיהיה תלוש בתחילת השנה??

li.g

New member
הייתי בנעמת

אמרו לי שהוא קטן מדיי אולי בדצמבר ייפתחו תינוקיה בשכונה בצד השני בעיר ורחוק מאודדדדדדד

בן כמה הוא?

יש להם תינוקיה מגיל 3 חודשים (עד כמה שידוע לי) או שאולי... אם אני קוראת את דברייך שוב, יש אבל לא בנעמ"ת שליד ביתך... לגבי המשפחתונים של העיריה: תרשמי אותו לאחד מהם (טוב, כמובן!!!) ואז חפשי עבודה. יש עבודה = יש תלושים רק אז לכי לעיריה עם התלושים וקבלי את ההנחה שמגיעה לך.... מה דעתך?

משפחתון של העריה

האפרוח היה במשפחתון של העריה. אני הבנתי שאם אין לך תלושים הם כן מקבלים את הילד, אבל מבקשים שתתחילי לעבוד תוך תקופה מסויימת. אם לא תמצאי עבודה עד אז , הם יפסיקו את ההנחה.

זהו ../images/Emo45.gif

קודמקול נרשמים , איפה שיש מקום , אפילו במחיר מלא (עם אופציה להנחה). כי גם במעונות של ויצ"ו/נעמת , אני חושבת שאין הנחה לפני עבודה , לומשנה הסטטוס. בהצלחה במציאת העבודה
.

ואם אין עבודה...

יש דמי אבטלה או הבטחת הכנסה ואז את מקבלת הנחה וחוץ מזה תכנסי לאתר של הביטוח לאומי יש מפורטות ההנחות והעזרות לנשים במצבנו... וחוץ מזה בוואלה נשים יש גם חלון של חד הוריות גם שם מפורטים דברים.... בהצלחה והרבה נחישות תקבלי את מה שצריך

הנושא מוכר לי מויצו

אבל אני הגעתי לשם דרך עובדת סוציאלית שהיא דאגה לי לסידור ההנחה והתחייבתי למצוא עבודה תוך חודש או חודשיים ממש קצת רחוק ממני עכשו, אל תבכי זה יסתדר בסוף, באמת קצת סבלנות ובלי להתייאש ובסוף את תצחקי כמוני.

העקשנית

New member
אני ממליצה לך לגשת למעונות

של ויצו או נעמת שקרובים למקום מגורייך, לא לפני שתבדקי היטב עם אמהות מהמעון את מידת שביעות רצונן כי יש ויש. לגבי ההנחות-במידה ואת אינך עובדת אז אם אינני טועה מגיעה לך הנחה מטעם העירייה-אלא אם ביטלו את זה במסגרת כל הקיצוצים האחרונים-ואת זה את מבקשת דרך לשכת הרווחה בעירייה ואת נמצאת בעדיפות ראשונה מבחינת ההרשמה.ואז את אינך חייבת לעבוד. במידה וההנחות התבטלו-אז הכי פשוט שתרשמי למעון, ובזמן שיש לך עד לתחילת השנה-תנסי למצוא עבודה.גם אם תמצאי עבודה בתחילת השנה-תוכלי לבקש ממנהלת המעון שתתחשב במצבך ושתלך לקראתך ואז-או שתתני לה צ´קים דחויים, או שתחתמי על הוראת קבע מאוחרת, או שהם יורידו לך את הסכום המלא-וכשיהיו לך תלושים-הם יתקזזו איתך. את יכולה גם לעבוד כעצמאית, אפילו עבודה מהבית, ואז תצטרכי להראות מסמכים כדי להוכיח שאת עובדת/מרוויחה, וגם תהיי זכאית להנחה. לדעתי-אם יש לך סבלנות-את יכולה לנסות לפנות לנעמ"ת או לויצו דרך האינטרנט או טלפון, לספר את סיפורך האישי ולבקש מהם סיוע. יש גם ארגונים שעוזרים. פתרון אחר-להשאר עם הילדה בבית ולקחת עוד ילד או שניים לביתך לטיפול, ואז לחסוך הוצאות ולהתפרנס-אלא אם את זקוקה כבר קצת לאיוורור. מקווה שתסתדרי על הצד הטוב ביותר.

למעלה