היי אני חדשההה! ואני מתכוונת להישאר פה
ח חולת בנחה New member 7/10/04 #3 היי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אני סיון בת 14 מראשון
היי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אני סיון בת 14 מראשון
ס סוודר בסדר New member 7/10/04 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה קוראים לי שיר תהני בפורום
R rotemshi New member 7/10/04 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נ"שנש... אנשיםםםםםםםםםםםם איך אני מעלה קבצים לפלנט נענע??? עזרו ליייייי
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נ"שנש... אנשיםםםםםםםםםםםם איך אני מעלה קבצים לפלנט נענע??? עזרו ליייייי
L LOVE AGUS New member 7/10/04 #7 נ"ש! אנשים כנסו דחוף!!!!!!!! הייי אמ... אני יודעת שהרבה שאלו את זה אבל מישהו יודע את הכתובת המדוקית של 47 סטריט בשנקין!? תודה חן!
נ"ש! אנשים כנסו דחוף!!!!!!!! הייי אמ... אני יודעת שהרבה שאלו את זה אבל מישהו יודע את הכתובת המדוקית של 47 סטריט בשנקין!? תודה חן!
ל לואיסנה הפ33ונת New member 7/10/04 #8 אני לא יודעת את הכתובת המדויקת אבל אני יכולה להגיד לך בדיוק אחרי איזה חנויות זה והכל וניראה לי שזה ליד פינת שנקין...
אני לא יודעת את הכתובת המדויקת אבל אני יכולה להגיד לך בדיוק אחרי איזה חנויות זה והכל וניראה לי שזה ליד פינת שנקין...
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 7/10/04 #6 ב=ו=ר=כ=ה ה=ב=א=ה מ=ת=ו=ק=ה היי אני סוזי בת 14!!! מקווהה שתהניי פהה זה פורום מושלם עם ילדים מושלמים וסדרה מושלמת
ב=ו=ר=כ=ה ה=ב=א=ה מ=ת=ו=ק=ה היי אני סוזי בת 14!!! מקווהה שתהניי פהה זה פורום מושלם עם ילדים מושלמים וסדרה מושלמת