היי אני חדשהה...ואמממ יש לי בעיהה..:)

טאטו2

New member
היי אני חדשהה...ואמממ יש לי בעיהה..:)

היי אני נטליי..בת 14 מאיזור המרכזז.. תקשיבו.. לא הסתפרתי שנהה...לשיער שלי כבר לא הייתה ת'צורה שהייתה לו והוא תמיד היה נראה שומני..אגב..יש לי לדעתי שיער יפהה.. גם לדעת הרבה אנשיםם.. החלטתי הבוקר להסתפר כי לא הסתפרתי מלא זמן וזה יכול לעשות רק טוב לשיער שלי...הלכתי והסתפרתיי אמרתי לספר שלא יעשה לי קצר מידי אמרתי לו בידיוק מה אני רוצה והוא עשה לי ממש להפךך.. הוא עשה לי ממממשששש קצררר..קרה..(איך רושמים!?!!?..נו שיער עד הכתפיים...)... ועם הפן הזה אני ניראת כמו דודה בת 40..!! יש לי ראסטה בשיער...עכשיו...שאני אוספתץ אותו הוא נראה ממש יפה...בפזור הוא נראה זוועה...אני אוהבת ללכת עם פזור אז אני לא יכולה כל הזמן לאסוף.. אני ממש לא יודעת מה לעשות אולי בגלל הפן אני ניראת מגעילל ...או שאני לא רגילה... בבקשה...תעזרו לי!...מה לעשותת?!?!?!?!?!?!??!?! תודה...

פייי

אני אישית לא מחבבת קרה...אני מחבבת קרה כשזה מדורג ובא בלי נפח...כמו נינט וריהאנה,היה להם קרה דיי יפה....אני רק יכולה להמליץ לך להשתמש בקרם שיער,מוס,סיליקון,ספריי....לא חסר מוצרים שיכולים לטפח את שיערך ולתת לו מראה יפה גם כשאת עם קרה..... אם את לא אוהבת כשהוא עם פן אז פשוט אל תעשי....

למעלה