היי ............אני חדשה באטסי

HILAmDESIGN

New member
היי ............אני חדשה באטסי

אשמח אם מישהי תאכל להסביר לי קצת על האוצרות (איך עושים ?) ואם אפשר להצטרף לאוצרות של הפורום?

לימיצ

New member
היי וברוכה הבאה! הסבר על אוצרות

אוצר הוא אוסף של תמונות של מוצרים (16) שנשמרים תחת קטגורית Treasury שתמצאי למטה בצד שמאל של הדף הראשי של אטסי. אוצר אפשר להכין רק אחרי שרשומים לאטסי. את המוצרים לאוצר בוחרים מכל מגוון המורצים שיש בחנויות באטסי, וכשמכינים אוצר מכניסים את המספר של המוצר למשבצת בה רוצים לראות אותו. אוצר יכול להיות בכל נושא או רעיון ויזואלי שיש לך, ככל שהאוצר יפה/מושך/מענין (עדיין לא פיצחנו את הגן..
) יש לו סיכוי להיבחר ע"י האדמין (מנהלים) של אטסי ולהגיע לדף הראשי של אטסי, שזה אומר חשיפה גבוהה מאד. כרגע יש תגית של הטים הישראלי שלנו באטסי שהיא ISART אליה שייכים רבים מהאנשים הפעילים כאן, ואפשר להוסיף אותה רק באישורי. אין לשים תגית ISART ללא אישור שלי. בהצלחה! לימיצ

sevil1

New member
איך מקבלים אישור לשים את התגית ISART ?

לא ידעתי שזה קיים.......... ספרי לי על זה

לימיצ

New member
הטים הישראלי באטסי הוא טים ISART

Israeli Artists Team, ובו חברות חנויות שמעונינות להשתתף בקידום הדדי אחת של השניה , וכך לזכות ביותר חשיפה. אמצעי הקידום הפופולרי ביותר הוא האוצרות (בנות מוצאות אחת את הנשיה בקלות ע"י הקלדת ISART בחיפוש) , אך בנות מקדמות כאן אחת את השניה גם ע"י כתיבה בבלוגים, פייסבוק ו..כל דרך שנראית ומתאימה, העיקר שנדע עליה כאן, אחרת לא נדע. בימים אלו אני עורכת רענון של בנות הטים, לא לכולם מתאים הקידום הזה, חלק לא משתתפות פעילות ואין הצדקה שהמוצרים שלהן ישאו תגית של הטים. לא כל החנויות בפורום חברות בטים, לא כל אחת מעונינת ולא לכל אחד זה מתאים וזה בסדר גמור. בכל מקרה, בשביל להצטרף לטים את צריכה להראותיכולת של קידום במשך כחודש , ואז את מוזמנת לפנות אלי עם ה"הוכחות" כדי שנראה אם זה מתאים.

למעלה