היי אני חדשה בפורום!

חוות אמיר שלוטים../images/Emo70.gif

חחח שלום מאיה, מה המצב? אני פיצי= עדי הקטנה, המממ, מנהלת הפורום (בין היתר)... אמממ ספרי על עצמך (אני מכירה אותך?
)... והמממ.... יש סוס קווטר גזעי חדש (*מדהייים*) בחווה!
תהני פה.

../images/Emo2.gif אני יודעת רק עכשיו דרך הפורום?

עדי את מתה שלא סיפרת לי קודם איזה צבע. טוב שאמיר לא מביא כל יום סוס חדש ומחליף אותו באחר

הרוכה הבאה../images/Emo24.gif

קוראים לי ליבי ואני גם רוכבת בחוות אמיר.אחרי סוכות זה יהיה 4 שנים. ומונטה לא חייזר הוא ממי וונוס אכן מקסימה

היי

אני עדי (אחת מהגדולות) אני בת עוד מעט 17 ואני רוכבת ווסטרן בנען... כבר כמה חודשים..... ואני ממש עצובה כי אני לא ירכב יותר לפחות לא עכשיו על הסוסה האהובה עלי ערבה כי היא מונעת ממני מלהתקדם :(

שלום

אני רעות בת 14 רוכבת דרסז' שנתיים בחוות אביב ואצל דניאלה גרוס יש לי סוסה שקוראים לה ביוטי ועכשיו גם סייח שקוראים לו רודן... =] אני הולכת להתחרות השנה בדרסז' ב-א'.. מקווה שתהני בפורום =] רעות

וואי אשכרה דרסז'ניקים לשלטון!!

דרסז' א-י-מ-פ-ר-י-ה!!! חחח כן באמת כיף לי שיש לי סוסה אבל אני נאלצת למכור אותה...

כי היא לא יכולה לקדם אותי יותר...

אני מוכרת אותה וקונה סוס עם פוטנציאל לדרסז'. יש לך איי סי קיו?

מה יש לך (מאיה) כנגד קפיצות?

אגב: ונוס התחילה לקפוץ. טוב את מוזמנת לספר טיפה על עצמך יקירה, מקווה שתתקבלי פה יפה.

../images/Emo151.gifלא אמרתי ש...

יש לי משהו נגד קפיצות! (אני פשוט קשורה למה שאני רוכבת<בינתיים!>) וואי! איזה קטע שון-ון התחילה לקפוץ!!!
ה עכשיו אני פשוט מאושרת!!!! נו, אז מה את אומרת על זה שאני עוברת ליום שני?!

גם אני עברתי לימי שני

את היית עם מיכלוש המושלמת??? אני אהיהה עכשיו בימי שני ב16:00 ואת? כתשובה לשאלתך אני רוכבת על ונוס הממי ומונטה מאד לא חייזר הוא ממי וחתיך

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתיהני פה
הפורום הז פשוט
שמי עמית ואני רוכבת שנתיים עם הפסקות בגלל החורפים...

היי!!

תודה את מאוד נחמדה! גם אני לצערי הרב מוצאת את עצמי לפעמים בחורף רצה עם הסוס לתוך האורווה...

למעלה