היי,אני חדשה בפורום....
L lgmtk New member 2/9/03 #3 הייייייי את מדיג'ימון לא??????????? こんにちはホタルちゃん!!!!!!!!!!!! わたしはリオルです.כתבתי ברוכה הבאה הוטארו-צ'אן. אני ליאור. שלום מקווה שתיהני בפורום תלמדי יפנית ונדבר כמו אנימות. הנה פרח
הייייייי את מדיג'ימון לא??????????? こんにちはホタルちゃん!!!!!!!!!!!! わたしはリオルです.כתבתי ברוכה הבאה הוטארו-צ'אן. אני ליאור. שלום מקווה שתיהני בפורום תלמדי יפנית ונדבר כמו אנימות. הנה פרח
A A K I R A New member 2/9/03 #5 (לא, אני לא עוקבת אחריך) כעבור חצי שעה של פאנוח קשה, לפני, מה האות הזאת ゃ: KO N NI CHI HA HO TA RU CHI ゃ HA WA TA SHI HA RI O DESU נכון???
(לא, אני לא עוקבת אחריך) כעבור חצי שעה של פאנוח קשה, לפני, מה האות הזאת ゃ: KO N NI CHI HA HO TA RU CHI ゃ HA WA TA SHI HA RI O DESU נכון???
L lgmtk New member 2/9/03 #6 כמעט............................... kon'nichiha hutaro-chan watashi ha rioru desyu
L lgmtk New member 2/9/03 #11 אכן כמו שהוא אמר אז: こいんにちはおとうと君、 わたしはリオルデス! אז אני מקווה שתהנה בפורום. אני לא יודע אם צדקתי בקשר לשם..........
אכן כמו שהוא אמר אז: こいんにちはおとうと君、 わたしはリオルデス! אז אני מקווה שתהנה בפורום. אני לא יודע אם צדקתי בקשר לשם..........