היי אני חדשה בפורום...

היי אני חדשה בפורום...

היי רצייתי קודם כל לברך את כולכם על הפורום המדהים שהקמתם כאן... עכשיו יש לי שאלה יש לי בסביבות מאה שירים שכתבתי ואני מחפשת מישהו\י שילחינו לי אותם ויותר חשוב,לאן אני יכולה לפנות בקשר ללהוציא את הספר לאור... השירים כולם הם לסביים,ורציתי לדעת אם יש איזה שהוא מקום שאפשר לפרסם אותם מעבר לכאן, משהו כמו מגזין או משהו כזה... כי אני מפחדת לפרסם פה,ושיגנבו לי שורות וכאלה...

femfatal

New member
הולה ילדה יפה,ברוכה הבאה

בקשר לספרים,מורן אחראית כאן גם על הצד הזה תדפדפי בהיסטוריה,אחת לכמה זמן תראי המלצות על ספרים... אישית עד עכשיו ממה שקראתי אהבתי רק את-"רציתי לנשק לך בשדה החרציות" בחיי שאני לא זוכרת שמות של סופרים

מורן א

New member
../images/Emo24.gif ילדה יפה..

ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו, כאן יתקבלו בברכה את ושירייך. ולשאלותייך... *לגבי הלחנה, צר לי, זה לא הצד שלי, פני אולי לפורום מוסיקה. *בכדי להוציא ספר לאור עלייך לפנות עם החומר להוצאות ספרים, רצוי רבות ככל שתוכלי על מנת שאחת מהם תאהב את שירייך ותסכים להוציאם לאור. מניסיון, זה לא דבר קל והיום רבים מעדיפים להוציא את כתביהם בהוצאות פרטיות דבר שעולה הרבה כסף (ואני מתכוונת להרבה!). אבל לנסות, במקרה הזה, עולה מעט כסף, ואולי זה שווה. הייתי בכל זאת ממליצה על הוצאה אחת והיא פרוזה לספרות יפה של אילן שיינפלד שמוציאה לרוב ספרות ושירה הומו לסבית. בהצלחה. *"לא לפחד כלל.." לא גונבים פה שורות, לכל אחד ואחת יש מספיק משלו/ה. מורן

arandiera

New member
הוצאת שופרא גם היא מוציאה

ספרות גאווה. בזמנו יצא לי לכתוב דברים לעיתון "קשת" - מגזין שמופץ חינם בפאבים ידידותיים, יכל להיות שהמגזין כבר לא יוצא (בפעם האחרונה קראתי אותו לפני כמעט שנתיים), אם מגיע לידיך אחד הגליונות רשום שם למי לפנות, זו הזדמנות ראשונה לפרסם. אותו כנ"ל לגבי הזמן הורוד.

למעלה