היי אני חדשה בקטע של גרין דיי לא מזמן שמעתי שירים אחדים שלהם מישהו יכול/ה לעדכן אותי בנוגע אליהם?
J jonsegirl New member 22/9/04 #1 היי אני חדשה בקטע של גרין דיי לא מזמן שמעתי שירים אחדים שלהם מישהו יכול/ה לעדכן אותי בנוגע אליהם?
M Moonlight §hadow New member 24/9/04 #2 ברוכה הבאה מזתומרת לעדכן..? ממזמן לא שמעתי שירים חדשים של גרין דיי למען האמת. אני רק יכולה להגיד לך, שיצא להם לא מזמן אלבום-אמריקן אידיוט. והם מעולים! תמשיכי להאזין להם..
ברוכה הבאה מזתומרת לעדכן..? ממזמן לא שמעתי שירים חדשים של גרין דיי למען האמת. אני רק יכולה להגיד לך, שיצא להם לא מזמן אלבום-אמריקן אידיוט. והם מעולים! תמשיכי להאזין להם..
J jonsegirl New member 24/9/04 #3 לעדכן זתומרת שמעתי וראיתי רק 2 קליפים שלהם ואני ממש אוהבת את הסגנון והשירים שלהם אז אני צריכה עוד פרטים עליהם אם אפשר
לעדכן זתומרת שמעתי וראיתי רק 2 קליפים שלהם ואני ממש אוהבת את הסגנון והשירים שלהם אז אני צריכה עוד פרטים עליהם אם אפשר
J jonsegirl New member 25/9/04 #5 אוקיי כמה דיסקים יש להם? כמה זמן הם קיימים? איך קוראים לממברז? כאלה דברים
G gp53 New member 25/9/04 #6 ../images/Emo26.gif היסטוריית הלהקה דיסקוגרפיה בילי ג'ו ארמסטרונג - קולות, גיטרה מייק דירנט (מייק פריטצ'רד) - בס, גיטרה, קולות, קלידים טרה קול(פרנק אדווין רייט ה3) - תופים, אקורדיון, גיטרה
../images/Emo26.gif היסטוריית הלהקה דיסקוגרפיה בילי ג'ו ארמסטרונג - קולות, גיטרה מייק דירנט (מייק פריטצ'רד) - בס, גיטרה, קולות, קלידים טרה קול(פרנק אדווין רייט ה3) - תופים, אקורדיון, גיטרה