היי אני חדשה ואני מתההה על סברינה!!
ס סברינה הפ33ה New member 6/1/04 #3 ../images/Emo41.gifשלום גם לך../images/Emo41.gif היי לך.... אני אשמח אם נדבר ... טוב אז:קוראים לי יערה ואני בת 12 והינה המייל שלי: [email protected] אני אשמח אם נמשיך לדבר אז ביי... נכון שהם ממי?
../images/Emo41.gifשלום גם לך../images/Emo41.gif היי לך.... אני אשמח אם נדבר ... טוב אז:קוראים לי יערה ואני בת 12 והינה המייל שלי: [email protected] אני אשמח אם נמשיך לדבר אז ביי... נכון שהם ממי?
ה השם הזה תפוס New member 6/1/04 #4 בררוכה הבאה../images/Emo24.gif ובבקשה להירגע חח כאילו אם לא הגיבו לך אחרי דקה זה לא כזה נורא אנשים לא נמצאים כל היום בפורום.. (אל תיעלבי זה לא נאמר בצורה תוקפנית ) אני טל ואני בת 14 ברוכה הבאה
בררוכה הבאה../images/Emo24.gif ובבקשה להירגע חח כאילו אם לא הגיבו לך אחרי דקה זה לא כזה נורא אנשים לא נמצאים כל היום בפורום.. (אל תיעלבי זה לא נאמר בצורה תוקפנית ) אני טל ואני בת 14 ברוכה הבאה
מ מ ר ש מ ל ד ה New member 6/1/04 #5 welcome../images/Emo6.gif אני ביקי בת 14 משועממת רצח(כן,כן זה מקצוע) וזהו
T The coffee house New member 7/1/04 #8 היי גמני חדשה../images/Emo70.gifאחרי כמה ימים טובים החלטתי להצטרף אז....אני נועה בת 14 אני בפורומים......... (תסכלו לי בפרטים עם בא לכם ו...כנסו לבלוג שלי)
היי גמני חדשה../images/Emo70.gifאחרי כמה ימים טובים החלטתי להצטרף אז....אני נועה בת 14 אני בפורומים......... (תסכלו לי בפרטים עם בא לכם ו...כנסו לבלוג שלי)
S S h a k s h u k A New member 7/1/04 #9 נועהההההההההה../images/Emo24.gif אני גם מסתובבת פה ברוכה הבאה לפורום
K KitiKiti New member 7/1/04 #11 תודה לכולם!!! להשם הזה תפוס: עברו24 שעות מאז רשמתי את ההודעה ואז רשמתי הלו אבל תודה... לסער טובי: חחח חמוד וואו איזה מורד... :]
תודה לכולם!!! להשם הזה תפוס: עברו24 שעות מאז רשמתי את ההודעה ואז רשמתי הלו אבל תודה... לסער טובי: חחח חמוד וואו איזה מורד... :]
מ מדוּזה New member 10/1/04 #15 ../images/Emo41.gifנועה כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif נועה ברוך
../images/Emo41.gifנועה כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif נועה ברוך
T The coffee house New member 10/1/04 #16 לא../images/Emo70.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif