היי אני חדשה וגם כמה שאלות!

shahar 6

New member
היי אני חדשה וגם כמה שאלות!../images/Emo58.gif

היי מה נשמע?אני שחר... רציתי לשאול ולהגיד כמה דברים! לכל מי שחושב שליואנה לא מגיע לזכות זה כל כך לא נכון ויש כמה סיבות. הטופ מודל הבאה זה לא גוף זה לא רק דוגמנית מסלול שצריכה גוף וזהו! הטופ מודל הבאה זה להיות כל כך הרבה וראיתם בעצמכם בפרקים בסידרה! צריך להיות גם אחת שיודעת לדגמן,ולשחק,ולשיר,ולרקוד,ולהניע את הגוף.. השופטים בחרו את יואנה בגלל ש היה לה את רוב הדברים האלה אולי היא צצריכה להתשפר בכמה מהם כי אין בן אדם מושלם! ככה שיואנה מגיע לה מאוד לזכות וזוהיא דעתי! ועוד כמה שאלות אחרי שהעונה2 תסתים ישר תגיד לפה העונה ה3 או שיהיה סידרה מחליפה ואז נקבל את העונה ה3? נ.ב: איפו אפשר לצפות בערוצי זהב(הוט) בטו מודל הבאה 3- 4 מה שמשודר עכשיו באמריקה?יש איזשהוא ערוץ בהוט שאפשר לצפות בתוכנית?ועים לא יש אתר המאפשר לראות את התוכנית?! תודה שחר

pink hit

New member
טיירה בנקס

אנשושים... יש לי מלא מלא תמונות של טיירה (המלכה) בנקס אז לכל מי שרוצה שיכנס לאיי סי קיו שלי 242823816 ואני אשלח לו...

atomic liZ

New member
אם את רוצה יש לי חלק מהתמונות האלו

בגדול ומובנות ויש לי עו גדולות עם את רוצה. המסינג'ר שלי: [email protected] נ.ב1 קוראים לי ליטל (כתוב גם למטה). נ.ב2 איך קוראים לך?

MaYuShKuSh

New member
ברוכה הבאה...

יש תמונה שתיים יפות השאר לא משהו לדעתי... אבל סכ"ה טיירה ממשש יפה ומזתומרת היא לא כ"כ יפה כמו שעשו אותה?

עדידי15

New member
זאת אומרת

שכולם מתלהבים ממנה יותר מידי...והיא לא כל כך יפה ממה שתפסו ממנה...

Pink Angel1

New member
../images/Emo45.gif

גם לפי דעתי היא לא כל כך יפה... עם איפור היא נראת טוב אבל בלי איפור לא משהו בכלל

DidjiT

New member
תשמעי...

מן הסתם שעם האיפור הנכון והכל אפשר להפוך כמעט כל אחת למהממת, כאילו תראי את טיירה בנקס. היא יפה, אבל ראית אותה בלי איפור? היא נראית כמו ניצולת שואה עם כל השחור מתחת לעניים והשקיות... אבל ברגע שמאפרים אותה היא מ ד ה י מ ה. איפור משנה כל אחת :)

מזמן לא קוראים לזה ערוצי זהב!!

הוט! תתחילי לשנן כי זה השם! ואממ לא ידוע לי איזה ערוץ שמשדר את העונות שמשודרות עכשיו בארה"ב אבל הן בטח יגיעו מתישהו לערוץ 3..

למעלה