היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות..

splashy

New member
היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות..

קניתי אייפוד 20 ג'יגה דור רביעי ויש לי כמה שאלות: 1. בדיסקמן MP3 שלי הוא מראה את פורמט הקובץ והאיכות. האם יש אפשרות כזו גם באייפוד? 2. העברתי שירים ואלבומים לאייפוד ובחלק מהם נוצרה כפילות. ממה זה נגרם? 3. בטעינה הראשונית של האייפוד "קצת" חיפפתי ושיחקתי איתו תוך כדי ואני לא חושבת שהטענתי אותו 4 שעות (אני חסרת סבלנות ורוצה כבר לשחק עם הצעצוע החדש כשהוא מגיע...) האם הטעינות הבאות יכולות לתקן/לשפר את המצב או שזה בלתי הפיך וצריך להחליף לסוללה חדשה? 4. אולי קצת
ואולי לא... ב-PC PLUS כתבו על האייפוד במעין כתבת השוואה בין הגאדג'טים של שנות ה-70 לגאדג'טים של ימינו שלאייפוד יש סוללה דפוקה, איכות סאונד בינונית ושלפני שנספיק לשמוע את כל השירים שבו, בטח יגנבו אותו. מה דעתכם? (הם גם השמיצו את מחשב כף היד האהוב עלי אבל זה כבר נושא לפורום אחר).

תשובות וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. בעיקרון האיפוד מראה את השם , אומן , אלבום , זמן השמעה , דירוג 2. אם העברת את השירים בטעות כמה פעמים אז יתכן כפילות פשוט תכנסי לאיטונז ותעברי על הכל ותנקי את הכפולים 3. כדאי שתתני לאיפוד להיטען עד הודעת טעינה מלאה , בעיקרון ההוראה היא לא מומלץ להשתמש לפני טעינה מלאה , אבל זאת המלצה , לדעתי לא כדי לשחק באיפוד לפני טעינה ראשונית מלאה , הבעיה היא לא בסוללה אלא באיפוד עצמו אסור לתת לאיפוד לעבוד עם סוללה לא טעונה כשהוא מחובר למחשב 4. האתר הנ"ל כבר הוכיח את עצמו כחסרי ידע בהמון דברים וגם באיפודים אז תתייחסי בספקנות לכתבות שלהם וחוץ מזה תהני וברוכה הבאה

splashy

New member
תודה ../images/Emo13.gif אם שיחקתי באייפוד במהלך

הטעינה הראשונה אז גרמתי נזק בלתי הפיך? טעינות מלאות להבא יכולות לתקן את זה או לשפר את חיי הסוללה? בקיצור אפשר לעשות משהו או שהלך עלי? אני נורא אתבאס אם פגעתי בו או בחיי הסוללה שלו עם חוסר הסבלנות שלי... אבל אני באמת נורא חסרת סבלנות עם צעצועים חדשים

שמעי הוא עדיין חדש אז אל תדאגי כלכך

אבל מחשב נייד שאני מחבר אותו לחשמל לא למטרת טעינה אני מוציא את הסוללה למה? כי אם הסוללה טעונה לא בריא לטעון אותה יותר מידי אז אם את רוצה לשחק עם האיפוד אז בלי קשר לטעינה אלא תני לו לסיים את הטעינה או תשתמשי כשהאיפוד לא מחובר לכלום חוץ מאוזניות תעשי לך הרגל לא לטעון יותר מהצורך וכך תזכי לחיי סוללה ארוכים ובריאים

splashy

New member
תודה על הטיפ! חשבתי שבמחשב נייד

כשהסוללה מגיעה ל-100% אז הוא לא טוען אותה יותר, כי אצלי הסימן של הסוללה מתחלף לסימן של תקע אז הנחתי שהוא לא ממשיך לטעון אותה. באמת לנייד שלי יש חיי סוללה חרא אבל הוא כבר לא חדש גם..

למעלה