היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות

chen010189

New member
היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות

קודם כל..
אני חן, בת 16.5 מחיפה.. כן כן התחלתי כיתה י"א לצערי..
ראיתי היום ת'פרק ונזכרתי שיש פורום בתפוז
כבר ראיתי את הפורום פעם אחת אבל רק רפרפתי בו... האמת שלא כל כך הבנתי ת'פרק היום..
אני כבר לא מבינה מי אחראי לכל הבלאגן עם השוקולד..זה שמתחזה לחני או האיש הזה שהציע לאסתי לעבוד איתו..
היה פרק קצת מבלבל. בכל מקרה אחלה סדרה..
[כן התלהבתי קצת מהאייקונים] ורציתי לשאול..חלק מהשחקנים כותבים פה? היו כבר בבלוג טי.וי? יהיו\יכתבו? ומישהו ראה ת'אירוח של יוני פארן? הוא בא בתור המפיק של טלנובלה בע"מ אבל היום שמתי לב שהוא גם המפיק של אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית
תודה למי שיענה..

Double U

New member
אממ

אז ככה. עו"ד דוב שליין הוא פושע שמומחה בהפללת אחרים. כך הוא הפליל את יונתן אבשלום (לימים, חני שלמה) שנעצר בכלא בתאילנד בחשד לסחר בסמים. ביום הוצאתו להורג, ברח יונתן מתאילנד אל הארץ ואימו לאה אבשלום (אשתו הראשונה של אלביס), חיפשה אותו לחני שלמה כדי שיוכל לרגל אחרי עו"ד דוב שליין במשרד עורכי הדין שלו. גבי מצליח הוא קינוחן מצליח ובעל חברה לשוקולד. הממן של החברה הוא עו"ד דוב שליין. חשוד מאוד
בפורום לא יהיו אירוחים של השחקנים בבלוג טי-וי יוון שאנחנו לא פורום רשמי של הסדרה. הפורום הרשמי הוא הפורום של הסדרה באתר של שידורי קשת.

Double U

New member
אה וכן,

מה הקשר בין יונתן אבשלום, טיקי פוחליצר לשוקולד החשוד? יונתן כנראה היה אמור להביא לתאילנד את חבילת השוקולד ומסתבר שבשוקולד היו סמים. זוהי סיבת מעצרו של יונתן. טיקי פוחליצר מת בנסיבות מאוד מסתוריות. ואפילו יש הסבורים כי אין זה מקרי שחבר הכנסת הנכבד אכל כמויות עצומות של שוקולד דקות ספורות לפני מותו.

chen010189

New member
אבל../images/Emo12.gif

גם הפורום "השמינייה" פה בתפוז זה לא הפורום הרשמי והביאו כבר שני שחקנים לבלוג טי.וי

Double U

New member
זה באמת תלוי.

תזכרי שבפורום השמינייה יש כמות גדולה בהרבה יותר של אנשים מאשר כאן והרבה יותר לחץ.

AmiTutiT14

New member
היי!

אני עמית:) ברוכה הבאה! סיכום פרק ארוך ומפורט יעלה בעוד כמה דקות, את מוזמנת לקרוא אותו ואני מקווה שהוא יעזור לך
השחקנים לא כותבים פה, אני לא יודעת אם גם יכתבו או יופיעו בבלוג TV, אבל אני אבדוק ישר ביום ראשון אפשרות כזו.

ba r2 0 1 0

New member
ליאון רוזנברג היה בבלוג טי.וי !

לא של הפורום אבל של תפוז! והוא גם דיבר על הסדרה...! על כל השאר כבר ענו...אז כל מה שנשאר להגיד זה רק: ברוכה הבאה

למעלה