היי אני חדשה ויש לי שאלה!

bubbIes

New member
היי אני חדשה ויש לי שאלה!

מעצם היותי אני לא אגיד מעריצה, אלא מעריכה את גופו ויופיו של השחקן הזה חחח תמיד אהבתי לראות תמונות שלו מחיי היום יום מה שיש פה בכמויות ואני מאושרת כמובן.. כמו כן כאשר הוא ואנג'לינה נהיו זוג זה היה הדובדבן שבקצפת בשבילי שני מושלמים חח אבלללל לא ראיתי אף תמונה שלהם ביחד ביחד זה פשוט לא נראה לי כמו זוגיות.. היא נוסעת לבד לאמץ ילדים והוא באיזה סרט.. מה דעתכם? או יותר טוב אם יש לכם תמונות להוכיח שאני טועה...

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

כשחושבים על זה, נראה לי מיותר ששניהם ייסעו לוויטנאם כדי להביא את הילד... זה יכול אפילו להבהיל אותו. מה גם שבראד עובד עכשיו במרץ על סרט, ואנג'י די פנויה...
חוץ מזה, אני מאוד שמחה דווקא שהם מבלים גם בנפרד- זה אומר שכל אחד מהם הוא אדם עצמאי, שיש לו גם את החיים שלו- ולא תלוי במה שהשני עושה כל הזמן (זה חשוב במיוחד במקצוע הזה). אני- אישית- מאוד מתחברת לזה. אני שונאת שמתקרצצים עליי, אפילו אם זה הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם

זה המקצוע../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שניהם שחקנים ותמיד זוג שחקנים לא חיים יחד כל הזמן בגלל שלכל אחד יש סרטים לעשות ובד"כ זה במקומות רחוקים.. למשל בראד מחוייב לסרט מסויים אז הוא לא יכול לעזוב הכל, יש לו התחייבויות שהוא חתם עליהם וכדומה, ואנג'י פנויה כמו שאמרו.. אני דווקא לעומת סטארפיש לא הייתי מסוגלת לחיות ככה, הגעגועים והקנאה היו הורגים אותי
אני גם לא אוהבת יותר מדי דביקי אבל אני חייבת לראות את אהובי לפחות פעם ביום לכמה שעות
במיוחד אם זה בראד

bubbIes

New member
והנה עם התמונות הוכחת את הטענה שלי!

בכל התמונות האלה הם נראים ביחד אבל לא לזה כוונתי.. לא רואים אותם 'אינטימים' תמונה אחת של נשיקה אין.. והתמונה הזאת של פרס הגלובס לא נחשבת כי זה נראה כאילו מישהו מהם מברך אחד את השני.. הם נראים קרים מאד אחד כלפי השני..

גם לדעתי הם ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

די מאוהבים חחח בראד אבל נראה יותר מאוהב
כאילו חח לא יודעת, הוא מביט בה ב.. לא יודעת איך להגיד חחח אבל בהחלט הייתי רוצה שמישהו יביט בי ככה
ובמיוחד בראד חחחח מאז ששילה/ו נולדה הוא נראה בנאדם אחר, הרבה יותר שמח, יש לו שמחה בעיניים
חחח

למעלה