היי... אני חדשה ו...

היי... אני חדשה ו...

יש לי אתר על סברינה... כרגע הוא נחשב לאתר הרשמי רובכם חושבים שאם זה אתר של בננה בום אז זה לא אותו הדבר... אז אתם טועים אתם צריכים לראות כמה השקעה יש באתר הזה ולא רק מאיפה הוא בנוי... אז אם יש לכם עוד חומר לאתר שלי (תמונות מידע וכולי...) תוכלו לשלוח דרך המייל: [email protected] דרך האתר (בסוף רשימת העמודים יש קישור "שלחו לי הודעה"...) ודרך האיי סי שמספרו: 264820629

OguyO

New member
אני לא רוצה לאכזב אותך אבל...

הוא ממש לא האתר הרישמי תראי את האתר שבקישורים שsalem בנה ...

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ואני מצטערת אבל האתר שלך לא עולה לי..

Salem

New member
שלום

מצטער לאכזב... אבל זה ממש לא האתר הרישמי
אני חושב שהאתר שלי הוא האתר שהכי קרוב ללהיות האתר הרישמי, הוא קיים הכי הרבה זמן (מאלו שעוד מעדכנים) והוא מתעדכן מדי פעם. יש לי גם מאות מבקרים ביום... ואני גם מפורסם בכל פינה

starguiding

New member
גם כן לא, סיילם.

אתר רשמי זה אתר אשר ליוצריו יש קשר עם האומן אשר האתר עליו. וכולם יכולים להכריז בקולי קולות שיש להם אתר רשמי, אבל זה לא האתר הרשמי, אלא אם אתם בקשר עם מליסה ג'ואן הארט.

OguyO

New member
לא נראה לי=\ לא חייב להיות קשר

עם השחקן 11111111111111

starguiding

New member
כן חייב.

זאת ההגדרה של אתר רשמי, כלומר Official. תחשוב קצת בהגיון, אם אפשר, ותבין- אתה יודע כמה אתרים מקבלים המוני ביקורים ביום, והם לא אתרים רשמיים? לדוגמא, האתר www.smgfan.com לשרה מישל גלר. האתר הזה בן 7 שנים, מבקר אלפי אם לא יותר ביקורים ביום, והוא עדיין אתר בלתי רשמי. אז אנא ממך, אל תתווכח איתי סתם.

starguiding

New member
לא.

זה גם לא קרוב, בגלל שאין נקודה להשוואה. זה שחור ולבן! או שזה רשמי, או שזה לא. דהה בחזרה אלייך.

סוף סוף ראיתי ת'אתר שלך... אני חייב

להגיד- ממש יפה, פשוט מדהים!!!! אבל מה שאני שונא שבכל אתר בתמונות יש קטגוריות ואם יש תמונה מסויימת שאני רוצה, איפה לעזאזל אני אמור למצוא אותה?! (זה לא רק לך) לדעתי פשוט צריך לשים את כל התמונות...

למעלה