היי...אני חדשה?? יש מקום בשבילי?? חח...אחלה סידרה זו!!
ד דודידואית New member 13/1/04 #5 היי! אני הדר ואני מקווה שיהיה לך כאן כיף (רק אל תסתבכי עם פייטון ובאוו ואוו)!
P python 4 New member 14/1/04 #7 ברוכה הבאה! מקווה שתהני! (רק אל תסתבכי עם אנשים ששופכים את דמי על לא עוול בכפי)
P Principesa Reut New member 14/1/04 #6 ברור שיש../images/Emo70.gif ואפילו יש על חשבון ה במיוחד בשבילך ואיך קוראים לבובה (המממ, למה אנשים שכותבים הודעה ראשונה אף פעם לא אומרים איך קוראים להם )
ברור שיש../images/Emo70.gif ואפילו יש על חשבון ה במיוחד בשבילך ואיך קוראים לבובה (המממ, למה אנשים שכותבים הודעה ראשונה אף פעם לא אומרים איך קוראים להם )
ב בובה יפה המקורית New member 14/1/04 #8 בגלל שאנשים מסויימים מכירים אותי פה ואני מעדיפה שיכירו אותי כבובה..למרות שבא לי ניק אחר...!! בקיצור-תודה רבה על הקבלת פנים..!!! אני מקווה שיהיה לי במה לתרום...!
בגלל שאנשים מסויימים מכירים אותי פה ואני מעדיפה שיכירו אותי כבובה..למרות שבא לי ניק אחר...!! בקיצור-תודה רבה על הקבלת פנים..!!! אני מקווה שיהיה לי במה לתרום...!
ב בובה יפה המקורית New member 14/1/04 #10 חחח..תודה!! רק שכבר הספקתי לקרוא כמה דברים שהרסו לי...!! מאיפה אתם יודעים את ההמשך??