היי,אני חדשה כאן...אז ממצב כולם?..

PsyGirl20

New member
היי,אני חדשה כאן...אז ממצב כולם?..

אני נוסעת לתאילנד ב-22 לינואר ומה-30/1 בלילה אני יהיה באיים קו סמאוי וקו-פנאגן...אני לא רוצה להפסיד אפילו חצי מסיבה.אז מישהו יודע אם יש איזה אתר עם לוח של כול המסיבות...חוץ מהפול מון כמובן. בייי

agnostic

New member
המסיבות הטובות בקופאנגן

הן לא אלה שמפורסמות בלוחות למיניהםת, בטח לא הפול מון. יש מסיבות טובות במפלים, את צריכה לברר עליהן כשתיהיי שם.

בעיקרון את לא צריכה לוח....

למסיבות. לכל אי יש את המקום המרכזי שלו ששם יש את כל הפאבים המסעדות וחיי הלילה התוססים... אין שום סיכוי שבעולם שתפספסי את זה לכל אי אליו תגיעי את תדעי מיד מה קורה ומה הולך תמיד תמצאי חבר'ה לשאול ולהתענין וגם המקומיים בלי שתרצי ידווחו לך על מסיבה או כל דבר אחר ויתנו לך את כל המידע הדרוש הרי ידוע לכל שהספר הכי טוב הוא המטייל עצמו.....

ד"א, מול הרגאי פאב

יש מסעדה ישראלית בשם "אואסיס". ככה שאם נמאס לך מאוכל תאילנדי (תתפלאי,קורה), ובא לכם "אוכל ביתי,על טעם של בית"תוכלו להרביץ שם איזה מלאווח טוב-זה המקום.

PsyGirl20

New member
תודה......אתה יודע שם מדוייק של

מקום שיש בו מסיבות טובות?....שמעתי משהו על הבאק-יראד....וההדרין זה איפה שהפול מון....

הדרין ביץ

זה החוף של קופנגן שהוא מרכז העניינים שם... פאבים על החוף, דסקוטקים,וחיי לילה תוססים תמצאי שם בנוסף יש עוד הרבה מקומות שקטים ואנטימיים לבלות ערב שקט ונעים הרחק מכל הרעש.... הינה כאן כמה תמונות מהאי הזה

agnostic

New member
לפי השם שלך את בקטע הפסיכדלי

לא נראה לי שמסיבות בהדרין יהיו לטעמך.( זה די מיינסטרימי ) יש מדי פעם פשוט מסיבות חפירה איכותיות בתוך האי, וצריך לגשש אצל הישראלים, מן הסתם ... מתי/איפה/למה/כמה.

למעלה