היי אני חדשה כאן ורציתי לשאול...

קארין ל

New member
היי אני חדשה כאן ורציתי לשאול...

היי מה המצב? אני קארין ואני לא צימחונית הרבה זמן רק כמה חודשים אבל חברות שלי כל הזמן מציקות לי בגלל זה ואני כל פעם לא יודעת מה להגיד להם ודבר שני איך נמנעים מהיפתוי של לאכול בשר? איזה חברות של מוצרי שיער לא לא עושה ניסויים על בעלי חיים? תודה מראש
קארין

קארין ל

New member
רציתי רק להוסיף ש...

חברות שלידואגות שאני אהפוך לטבעונית והם כל הזמן אומרות לי שלהיות צמחונית / טבעונית זה לא בריא

mangobonit

New member
עצה../images/Emo80.gifידידותית

פיתוי?! על איזה פיתוי לעזאזל את מדברת? מה מפתה בלאכול חיה מתה??????????? אני לא יודעת בת כמה את אבל את נישמעת לי כמו ילדה קטנה, אני לא מתכוונת להקניט אבל ילדה/נערה בוגרת לא צריכה לתרץ את היותה צימחונית/טיבעונית- את צריכה לעמוד על שלך אם זה משהו שאת מאמינה בו מכל הלב, ואני מאמינה בכל הלב שאנו לא צריכים להרוג ולענות את החיות חסרות האונים רק מפני שהן חסרות אונים ולספק צרכים אישיים שלנו שאפשר גם בילעדיים, ובקשר למה להגיד: אז ככה תחשבי על בשר לא כעל מצרך אלה כעל חיה חמודה שהיתה יכולה לחיות חיים נפלאים רק שאנו בני האדם כלאנו אותם עינינו אותם ורצחנו אותם... כן כן זה רצח זה שבני האדם נותנים לזה לגיטימציה זה לא עושה את זה פחות חמור. יש לי עוד הרבה מה לומר ולהציע אם תירצי תכתבי לי לאי-מייל ואני אעזור לך בכייף(ואולי גם נגרום לחברות שלך להיות צמחוניות...)
בהצלחה!!!

קארין ל

New member
לא התכוונתי

לזה איך שהזה נדמה כנראה המילה פיתוי לא הייתה המילה הנכונה?

lifegirl

New member
היי קארין...

אז קודם כל- מזל-טוב על הצטרפותך לפורום, ועוד יותר- מזל טוב על הצמחונות (למרות שהיא כבר לא כ"כ חדשה... כמה חודשים זה יפה מאוד...). לחברות שלך את לא צריכה להמציא טיעונים חדשים. את יכולה לספר להם למה *את* הפכת לצמחונית. אני בטוחה שהסיבות שלך משמעותיות מספיק. ואם בכל זאת את רוצה גיבוי (בעיקר בשביל עצמך)- את מוזמנת לשאול פה את *כל* השאלות, ואנחנו ננסה לפחות לספק תשובות... על הפיתוי מתגברים עם הזמן. אמנם בהתחלה קשה להחזיק מעמד, אבל כפי שציינת- את צמחונית רק כמה חודשים. חכי עוד קצת- ותראי שבשר כבר לא מפתה אותך. בנתיים, כדאי (גם בשביל להתגבר על הפיתויים, גם בשביל הבריאות, וגם סתם- כי זה טעים) לחפש (ולמצוא) מאכלים צמחוניים שאת יכולה לאכול. נגיד- ללמוד להכין פשטידות. או ירקות מוקפצים. וגם קוסקוס, ומג´דרה, וסמבוסק... ועוד מליון דברים (ומי יודע- תוך כמה שבועות תוכלי להזמין את החברות לארוחה צמחונית...). ישנו מדריך של האגודה נגד ניסויים בבע"ח, ובו מופיעים שמות כל החברות שמבצעות ניסויים, וחברות שלא מבצעות ניסויים. למיטב זכרוני- אפשר להשיג אותו דרך האתר שלהם. כנסי לקישורים של פורום זה- האתר נמצא שם... בהצלחה, וחורף שמח- שני

למעלה