היי! אני חדשה כאן ו..

Girl Of Hell

New member
היי! אני חדשה כאן ו..

אני חולה על סאות´ פארק!!!!!!!!! בעיקרון לפני שזה נגמר בערוץ 2 ראיתי את כל הפרקים, יש לי מחזיק מפתחות של סטן(מפראג) ועשיתי מחימר בובה של קרטמן (המתוק) ויש לי גרביים של כולם ביחד ופוסטר שלהם ומדבקות ועוד כמה דברים.. לפני שעשו לנו פורמט למחשב כל המחשב שלי היה מלא בסאות´ פארק, המשחק, שומרי מסך, טפטים, קבצים קוליים שלהם וכו´.. ועכשיו שיש את זה רק בביפ ויש לי יס אז זה נורא מעצבן! :-@ וחוץ מזה מזל טוב על הפורום החדש! ביי

Girl Of Hell

New member
זה יקח שניייייםםם!

באיחוד עם האינטרנט הסופר איטי שלי! זה יכול לקחת כמה שבועות אצלי..

the unknown

New member
נו יש לך זמן ../images/Emo13.gif

פרק 607 לא יוצא לפני שלישי ליולי

גם לי יש יססססססססססס

אבל סבתא שילי מקליטההה ליייייי איזו מתוקייית היאאאא ד"א כולם חדשים פה כמו ששמת לב... הכי טוב זה להתחיל בפורום חדש כשכולם חדשים אבל חבר´ה..... תנסו להכנס טיפה יותר לפורום לוקח לכם שנה לענות!!! (אני ברוב הזמן נמצאת ב-עבע"ב אז אני רגילה שתוך שניה יש מיליארד הודעות)

IC4

New member
צודקת אבל

אשמח אם לא נערוך השוואות בין סאותפארק ל"עבעב" תודה.

Optimus_Prime

New member
לא נמאס לך לנהל פורומים IC?../images/Emo3.gif

אתה משתלט על תפוז @_@ סתם סתם בהצלחה

אממממממ.....

טוב. אבל אולי תכירו לי אתכם בואו נתחיל : אני לירן (אמרתי כבר) , בת 14.5 אבל זה כמעט 15!!! (עוד חצי שנה) מראשל"צ, ואני אוהבת את אריק קרטמן ובכלל את הסדרה ואת הסרט מאוד!!!

זין!

עזבו , לאאאא משנה! לאאאאאא צריך! לאאאאאאאא נכיר אחד את השני
תגידו אפשר לקלל בפורום הזה? כי הקללה הכי יפה שקרטמן אי פעם אמר זה... "קרטיב טמפון נוטף דם שכמוך!!!" חהההחההההההההההההחההההה זה קרעעעע אותי. אז קרטיבים קטנים שיליייי
שיהיה לכם יום טוב.

IC4

New member
טוב טוב ../images/Emo24.gif

נעשה את זה היכרות - כל אחד שירשום שטויות שבא לו לרשום על עצמו ואת המשפט/קללת קרטמן האהובה עליו איתי , 18, קרית חיים החיפאית, אתמול נהגתי פעם ראשונה לבד !! ווהווווו!!!!! אוהב אותכם ואותי ואת כולם ו...לנהוג בלי שאף אחד יגיד לך "תאט בסיבוב!"
אני אלך על קללת הקרטמן הנדושה ביותר - ברברה סטרייסנד
אבל כדי לכפר על זה אני אקריא את המשפט האהוב עליי שלו: "If some girl tried to kick my ass, I´d be like: H´EY! Y dont u stop dressing me up like a mailman and making me dance 4 u, while u go and smoke crack in ur bedroom, and have sex with some guy, i dont even know, on my dad´s bed"

Hole In The Sky

New member
זה לא קללה אבל

אני אוהבת שקרטמן אומר שהוא לא שמן, יש לו עצמות גדולות.

מאטריקס

New member
חחח אני זוכר ת´פרק שהם טיילו בחצר

בלילה, ואז קרטמן פחד נורא, והוא אמר: "אני לא מפחד! אני רק קצת... מופחד..."

אחי החיפאי!! ../images/Emo24.gif

אלכס ,בן 15 וחצי ויום ,מחיפה עצמה :) מאד אוהב פיוצ´רמה, סאות´ פארק, סימפסונס ושאר אמצעי מניעה.. שומע בעיקר פאואר וגות´יק מטאל :) המשפט האהוב עלי ביותר של קארטמן זה יותר השיר של הפרסומות : I love cheesy poofs, U like cheesy poofs...

למעלה