היי ... אני חדשה כאן ו.. מקווה לשתלב פה :) .. איך קוראים לשיר הפתיחה?
T tony16 yy y New member 22/3/05 #1 היי ... אני חדשה כאן ו.. מקווה לשתלב פה .. איך קוראים לשיר הפתיחה?
T T w e n t y 4 New member 22/3/05 #6 רגע..../images/Emo12.gif אוהד אתה עכשיו בפורום?.. או שפשוט שירן שינתה את השם שלה ??
W what3689 New member 22/3/05 #9 תראי אושרת אוהד נכנס עם המשתמש שלו דרך המחשב שלי והשאיר פתוח אין לי כוח להחליף אז אני פשוט כותבת עם המשתמש שלו אגב! מחר! אילת!
תראי אושרת אוהד נכנס עם המשתמש שלו דרך המחשב שלי והשאיר פתוח אין לי כוח להחליף אז אני פשוט כותבת עם המשתמש שלו אגב! מחר! אילת!
T T w e n t y 4 New member 23/3/05 #10 אהה ..חח סבבה. ו.... ואווווויי !!!!!!!מקווה שתהני!הכי הכי שבעולם!!!!!!!!!!!! תמסרי ד"ש לקרן! תהנו חמודות!
אהה ..חח סבבה. ו.... ואווווויי !!!!!!!מקווה שתהני!הכי הכי שבעולם!!!!!!!!!!!! תמסרי ד"ש לקרן! תהנו חמודות!
ד דרוסילה1 New member 23/3/05 #14 ררררר אוהד זה שם של אפס זבל בן זונה מניאק כלב מכוער אפס אדיוט מניאק שמגיע לו למות.
A ayala65 New member 22/3/05 #8 ברוך הבא...../images/Emo24.gif ובקשר לשיר כבר ענו לך...התמכרות נעימה (לפורום ולסידרה... )
N Nitzan122 New member 24/3/05 #17 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif