היי אני חדשה כאן אני מקווה להישתלב ולהכיר עוד אנשים שאוהבים בליץ
K KRUMOGIT New member 9/7/06 #1 היי אני חדשה כאן ../images/Emo1.gif אני מקווה להישתלב ולהכיר עוד אנשים שאוהבים בליץ
כ כפית במצב כפית New member 9/7/06 #2 ../images/Emo204.gifברוכה הבאה ^.^ באיזה פרק את? איזו דמות את הכי אוהבת? השתלבות נעימה ומהירה D: (אבל למה להצטרף בשעה כזאת? @_@)
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ^.^ באיזה פרק את? איזו דמות את הכי אוהבת? השתלבות נעימה ומהירה D: (אבל למה להצטרף בשעה כזאת? @_@)
K keep smiling New member 9/7/06 #3 ברוכהבאה! ^^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif יעלי כבר שאלה אותך את השאלות החשובות [למה באמת בכזאת שעה? XD], אז אין לי מה לומר ממש חוץ מהשתלבות נעימה. ^^ אני קיפי, אנחנו באמת לא אוכלים. D<
ברוכהבאה! ^^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif יעלי כבר שאלה אותך את השאלות החשובות [למה באמת בכזאת שעה? XD], אז אין לי מה לומר ממש חוץ מהשתלבות נעימה. ^^ אני קיפי, אנחנו באמת לא אוכלים. D<
K keep smiling New member 9/7/06 #5 בכאילו. ../images/Emo3.gif ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif
S Sakai Shana New member 9/7/06 #13 הייהיי! אוקא זה הכיייי חשוב שיש!]: [זאת רק אני או שבכותרת יש התוודות כלשהי? י-י;]
M Mrs Puff New member 10/7/06 #16 ברוכה הבאה ^____^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אני רותמ.. השתלבות מהירה!!
K kerenmastercard New member 10/7/06 #17 ברוכה הבאה^_^ אני קרן, השתלבות נעימה. מי הדמות האהובה עלייך?
C cRitiCaL KitTy New member 10/7/06 #18 ברוכה הבאה^_^../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif אני רוני, השתלבות נעימה^_^