;היי אני חדשה כאן!

Bartal j

New member
;היי אני חדשה כאן!../images/Emo24.gif

אני ממש מכורה לסדרה הזאת היא סדרה מעולה עם שיר פתיחה משגע של הזמרת הגדולה דיידו אני חולה על השיר הזה.. here with me אבל ממש בא לי לבכות..... -
העונה של רוזוול נגמרה והעונה החדשה תהיה רק עוד חודש ממש כאב לי שליז נפרדה ממקס בגלל הגורל הזה שלו להיות המלך הוא צריך להיתקע עם טס אני ממש שונאת אותה היא סתם נדחפת ... ומייקל ומריה הם זוג ממש פצצה...!(שמעתי שהם היו גם זוג במציאות ונפרדו) אבל ממש יכאב לי בעונה הבאה כשאלכס ימות זה לא מגיע לו ממש לא..אבל לא אכםת לי אני כבר מתה רלאות את העונה הבאה!!!!
|לב

h e n y

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

דרך אגב חבל שרשמת ספויילר רציני...של העונה ה-2
{אני מופתעת שנדב לא העיר לך
} בכול מקרה, נעים מאודדד ותהנה

shasha14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מזלך שאני יודעת את הספויילר שרשמת אחרת.......
חחח סתם
אני יותר לא מספיילרת לעצמי...... ברוכה הבאה!!! אני דווקא חושבת ההפך ממך.......אני שמחה שליז נפרדה ממקס!!!! אני לא סובלת אותה......... בכל מקרה מקווה שתהני פה בפורום

Bartal j

New member
../images/Emo24.gifהיי מה המצב?

למה את רוצה שמקס יעזוב את ליז הם חמודים ביחד.. אבל לא משנה יש לך מספר אי סי קיו כי אם כן אני אתן לך את שלי ונוכל לדבר..אשמח להכיר מעריצי רוזוול חיזר|

L i l A L o

New member
../images/Emo58.gifענק בהודעה הראשונהההה

וואיייי למה גילית לי את זהה?? טוב בכל מרה ברוכה הבאהההה ותהני בפורום אה ופעם הבאה שאת רושמת ספויילר תכתבי שזה ספויילר כי מלא אנשים פה שלא ראו תעונה ה-2 וה-3 לא רוצים לקרוא ספויילרים...(כמוני)..

TaKe Me DuDi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

עכשיו ביאסת אותי מה אלכס ימות
טוב לא נורא נסלח לך..... ברוכה הבאה.. כולנו פה מחכים לעונה הבאה עכשיו ישעמם לי בימיי ראשון

הוא מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רעה!! למה אמרת......? טוב לא חשוב....שלומות לך בכל מקרה...
וסתם ליידע אותכם שונאת

Death Girl

New member
ברטלוש...!..זאת אני ורד...!

ברוכה הבאה ברטלוש...גם אלינה הצטרפה..? על כל מקרה תהני פה...!

Bartal j

New member
ורדוש שלי |זאת את? חולה עליך נשמה!

כן כן גם אלינה הצטרפה לפורום הזה איתי תהני נשמה נדבר כבר...

למעלה