היי אני חדשה כאן

שפיצית18

New member
היי אני חדשה כאן../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה שיש פורום כזה, כי הפורום בנענע יבש אש, כמו השיער של חלקינו
. אני בת 18, ורציתי לדעת אם ניתן לשנות את הכינוי שיש לי עכשיו לאחד אחר- מבלי לשנות יותר מזה, כלומר שהרכטיס שלי ישאר אותו דבר. וקצת מידע עלי, אני מאד אוהבת שינויים , לא קיצוניים יותר מידי, עברתי החלקה יפנית לפני כשנתיים בסניף של שוקי זיקרי , והייתי מאד מרוצה כי השיער שלי מתולתל ונפוח- ובכללי אני ממש לא אוהבת אותו. ההחלקה יצאה יפה, אבל אחכ זה באמת יבש. החדשות הטובות (לפחות בשבילי) הן שקניתי את המחליק של שוקי זיקרי, והחלקתי את השיער כל מס' ימים- ואז גם הברק חזר. ובגלל שההחלקה תמכה במחליק- זה לא לקח לי כל כך הרבה זמן, וזה החליק לא כמו עכשיו (שההחלקה נימוגה והשיער שלי חזר למקור) שאני לא מצליחה אפילו להחליק את הפוני נורמלי חחח בקיצור, בתור אחת חדשה חפרתי די הרבה.. חחח מקווה שאתקבל בברכה - ואשמח לעזור מניסיוני האישי ולהעזר בבנות המקסימות פה

מיכי7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

התשלבות מהירה
אם אפשר יש לי כמה שאלות אלייך
- אחרי כמה זמן השיער התחיל להיות יבש?.. כל עוד ההחלקה הייתה בתוקף השיער שלך היה חלק כמו בפן או שהיה צורך עוד להחליק אותו? (ראיתי מה שרמת פשוט לא הייתי בטוחה אם עשית את הבייביליס בשביל להחזיר את הברק או כי השיער לא חלק מספיק..) יש לי שיער די נפוח, יבש וגלי - את חושבת שזה יעבוד כמו שצריך? כי המטרה שלי היא בעצם לקבל שיער חלק כמו בפן ולחסוך את הנסיעה למספרה כל שבוע וכאלה.. (והמחיר לא מהווה בעיה כך שהחלקה יפנית באה בחשבון
) ושוב ברוכה הבאה, אני בטוחה שתהני פה

שפיצית18

New member
תודה לך מיכל../images/Emo23.gif

עונה לך- השיער שלי התחיל להיות יבש בעצם ממתי שהתחלתי לחפוף ( 10 ימים פחות או יותר). מה שאנשים לא מבינים בקשר להחלקה, היא שהם בטוחים שאחרי שיוצאים מהמקלחת אז השיער פשוט כמו פן. אך לצערינו זה לא ככה, ואחרי חפיפה או שטיפה- השיער חלק ומקלות אך ללא ברק וגמישות והמון יובש. המזל שלנו, הוא המחליק אשר 'עושה' את השיער אחרי החפיפה בדיוק כפי שאנו אוהבת! בגלל זה אני מרוצה החסרון מבחינתי לא עולה על היתרון. אז כן, את תצטרכי להחליק אותו! אבל שחושבים על זה, למי אכפת? את משקיעה 40 דק' בערך ויש לך פן לפניםםם ויום יומיים אחרי זה הוא נשאר פצצה ועוד מתלתל בקטנה מה שעושה את זה גלי חלקק פצצתי! בקשר לשיער שיש לך והאם זה יעבוד- זה יעבוד בדוק! לי יש שיער מאד נפוח ומתולתל ומזה מגעיל לא סובלת אותך.. ככה שההחלקה היא בדיוק לבנות כמונו (ולעוד.. אבל הכוונה שאין שום בעיה בהחלקה על שיער מסוגך). אז לדעתי כן עדיף לחסוף ופשוט לעשות במקום טוב! אני עוד חודשיים עושה אצל שוקי זיקרי שוב, ומשלמת 2800 וזה כל כך שווה את זה . בשורה התחתונה- תקני מחליק של שוקי (הוא פשוט טוב, יש לי גם של בייביליס והוא פחות טוב) ותצטרכי לחזק את זה כל כמה ימים.. אבל יהיה לך שיער חלקק פאקקק . אם תרצי אני יכולה להראות לך תמונות שלי שאחכ גם צבעתי לבלונד, ממש לאחר ההחלקה, סתם כמה זמן אחכ, כל מיני להוכחה שתראי איך זה נראה. חחח אני עשיתי את כל ה'אסור' אחרי ההחלקה ולא נהרס לי כלום.. השיער צמח מחדש ועכשיו הוא טרי ובריא לעוד החלקה, והסיבה שאני לא עושה כבר עכשיו החלקה זה שהסתפרתי והמליצו לי להאריך טיפה לתוצאה מקסימלית וזה אותו אחד שעשה לי בפעם ה-1. אני שמחה שאמרו לי את האמת. לעוד שאלות אל תתביישי - מקווה שעזרתי
לך

היי אני חדשה!

טוב אז קוראים לי דניאל ואני בת 14 וחצי מחולון, ויש לי שאלה בנוגע לתכשיר שנקרא סאני. טוב אז אני לא יודעת אם כדי לי להתחיל להשתמש בו בגלל שאמרו לי שזה יעשה לי את השיער צהוב.. עזרה בבקשה תודהPP:

למעלה