היי אני חדשה כאן

hen 111

New member
היי אני חדשה כאן

ואני מאמינה שלא יזיק עם אני ישאר... אמ...עם מישהו יכול לעזור לי אז בשימחה.. יש שיער כזה סופרסטאר של רוני עם אני לא היתבלבלתי... ועם תוכלו לתת לי את המילים של השיר אני מאוד השמח... תודה מראש.. חן

90FM Music

New member
מילות השיר

אנשים רק מדברים על עצמם ולא על אחרים כתוב את זה על דף נייר ואולי נפגש מחר זה רק של שנינו זורם בינינו ואם זה טוב יש הרבה לפנינו זה גורם לי להרגיש אותך וכל דבר שתעשה אני שלך (שלך.. שלך..) פזמון: אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר ! רוקד וזז כאילו אין לך מחר (שוב אתה תמיד תרקוד) תסתכל קצת מסביבך איך כולם בוהים בך די תפסיק להתבכיין (תפסיק..) תקשיב לדי-ג'יי מנגן (זה רק) זה רק של שנינו זורם בינינו ואם זה טוב יש הרבה לפנינו זה גורם לי להרגיש אותך וכל דבר שתעשה אני שלך (שלך.. שלך..) פזמון: אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר רוקד וזז כאילו אין לך מחר (שוב אתה תמיד תרקוד) למה כל הזמן אתה פוחד תפוס אותי ונתאחד אם תכתוב על דף נייר אולי נוכל להפגש מחר תני לי רק.. להרגיש אותך ו.. את עצמך מבלי לחשוב זה.. קצת מטורף להיות ביחד מי לא.. רוצה לבהות בפחד אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה הוא מתנהג כמו איזה סופרסטאר ! איך הוא זז... (שוב אתה תמיד תרקוד) פזמון 2x אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר רוקד וזז כאילו אין לך מחר (שוב אתה תמיד תרקוד) אני לא יודעת מה.. גורם לי לתחושה.. אתה הופך לזר.....

hen 111

New member
מישהו יכול לתת לי

אתר שבו אני יכולה להוריד או לישמוע את השיר באון ליין? תודה מראש..

90FM Music

New member
תגובה

נסי לחפש בשרתים השונים.... ואני לא יכול לפרט איזה אבל המבין יבין

למעלה