היי, אני חדשה כאן

היי, אני חדשה כאן

אני ענבל בת 20 האמת היא שחיפשתי וחיפשתי פורום, מקום שיתאים לי ואני לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון. לא יודעת אם מה שעובר עליי נקרא התמודדות. אבל בכל זאת, להתמודד עם פרידה, להתמודד עם בעיות בבית, בעיות קשות ומכאיבות, בעיות עם עצמי. אז אני כן מתמודדת והייתי שמחה לשמוע עם מה אתם מתמודדים, אם כל אחד יוכל בבקשה לכתוב לי ממש ממש בקצרה עם מה הוא מתמודד. לא יודעת, לראות אם הגעתי למקום הנכון. מאוד אשמח לשתף אתכם בהמשך, זה לא קצר בכלל אבל אני נורא צריכה מקום גם לדברים הפחות טובים בחיים שלי, שאין להם כל כך מקום, כפי שזה נראה רוב הזמן ברוב במקומות בהם אני נמצאת. אני כבר רואה כאן פנים מוכרות- שירקוש המתוקה. שמחה שאת כאן, בטוחה שיהייה לי טוב לשמוע את דעותייך תמיד

ברוכה הבאה ענבל ../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת אלינו ואת מוזמנת לשתף בכל עת. מקום לדברים הפחות טובים - זה משפט מאד מעניין ומאד נכון לפי דעתי. אני חושבת שכאן תמצאי מקום לשלב בין השניים (טובים ורעים).

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מתוקנת שלי, אני איתך באש ובמים <וגם ביבשה
>. פה למענך תמיד- בפורומים, במסרים, בטלפון- מה שתרצי
ההתמודדות שלי סובבת סביב הרבה צירים, בגדול זה חוסר ביטחון, קינאה לאחותי, אובססיביות לאהבה.

reedgreenwhait

New member
ברוכה הבאה

אני אמורה להתמודד עם...המציאות/ החיים, אבל אני לא מתמודדת עם כלום...אפשר להגיד שאני בהכחשה מהמציאות...(אולי מתעוררת אצלך השאלה "אז מה היא עושה פה?" הממם עדיין לא סולקתי
)

בוקר טוב

תודה לכם על קבלת הפנים המהירה והנעימה. אני עוד מחפשת להבין את דינמיקת הפורום ואז אני אשמח לשתף יום טוב

opalit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האמת? החיים ואני אלו דברים גדולים מכדי שאוכל לומר בקצרה עם מה אני מתמודדת. זה כל פעם משתנה.

למעלה