היי אני חדשה כאן..

• פותח הנושא McYc
  • פורסם בתאריך

McYc

New member
היי אני חדשה כאן..

חשבתי שלי יש אוסף חרוזים מרשים עד שראיתי את כמות החרוזים שיש לאנשים פה חחחח אני אוהבת לעשות יצירות מחרוזים אבל יש בעיה אחת, מוזה, אני פוותחת את הקופסאות, גוזרת חוט, יושבת מול הקופסאות הפתוחות ושמה חרוזים ומורידה ושמה ומורידה... מה עושים?
אה ומה דעתכם על ארגון של מין מפגש-סדנא כזה.. כל אחת תביא את החרוזים שלה ושכל אחת תראה כלמני דרכים לעשות דברים מיוחדים... מה דעתכם?

עינביתת

New member
לא קשור אבל רק רציתי להגיד...

שאת מתגייסת בתאריך שאני היתגייסתי.!

McYc

New member
חמודה../images/Emo9.gif

ונחמד לדעת שמישו באמת קורא את החתימה שלי

wildspirit

New member
שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כן אני מכירה את זה... עניין המוזה לא פשוט בכלל אני חורזת כבר כמה שנים והיתה לי תקופה של איזה 4 חודשים שלא נגעתי בכלל אבל תאמיני לי זה עובר בהחלט. ולכן מה שעושים זה להגיע למקום הנכון - מה שעשית כבר ולהתחיל לדפדף כאן ולהתרשם מהיצירות ולקבל השראה ולפתוח אתרים בנושא ותרשימים שהועלו כאן ועוד יועלו ובדיוק היום בערב יש לנו סדנה וירטואלית כאן בפורום שמלמדת איך לעשות תליון מסוים שבסופו כמובן יצא שרשרת בשעה 21:00 את מוזמנת להכנס לפורום ולצפןת ולגבי סדנאות ומפגשים אכן יהיו לנו. נאחנו מתארגנים על כמה דברים ואז אנחנו נעשה המון מפגשים טליה

McYc

New member
איך הסדנא תהייה?

מעלים לפה תמונות עם השלבים? או בצ'אט טיוי? ואני מקווה שהמפגשים האלו יהיו בקרוב כי ימיי כאזרחית הולכים ונגמרים

wildspirit

New member
כן אנחנו מעלים לכאן תמונות

עם הסברים שלב אחרי שלב אל תדאגי גם כחיילת תוכלי להגיע למפגשים... תאמיני לי

למעלה