היי אני חדשה כאן!!

mk and ash1

New member
היי אני חדשה כאן!!

אני לא בדיוק קבוע פה... רק לפעמים כשאני ממש צריכה עזרה, כתבתי פעם או פעם, עכשיו אגש לעניין: פעם משהו מפה, מהפורום עבר מהצד של החנונים אל המקובלים? איך עושים את זה?? כשאני בחדר עם מוזיקה אני רוקדת ונהינת וגם בחתונות וכאלה אבל אני מכירה תצמי ויודעת שאני לא יכולה לעשות את זה מבסיבות ריקודים של בני-גילי... אין לי ביטחון ואין לי הערכה עצמית.."מי ישים עלי? אני סתם חנונית" אני פשוט נותנת לזה לגבור עלי...=[ אין לי בעיה עם יופי יש לי בעיה עם אופי..יש לי אופי חלש כל-כך ממה שהייתי רוצהה.. איך אצליח לצאת מהביקורת העצמית שלי ולהיות מי שאני?? יש פה עוד משהו במצבי? או משהו שהצליח להגבר על מצב כזה? פליזז עזרו לי..אני כל-כך "תוסס" מבפנים ולא מצליחה להוציא את זה...כולי חבויה בפנים ואני מתפוצצת אבל עדיין לא מעיזה! קצת פרטים: שם- ענבר, גיל 14 כיתה ח' תודה לכל מי שיעזור ליייייייייייייייי

mk and ash1

New member
רק רציתי להוסיף ש...

אני רוצה להיות מקובלת אבל לא רק בגלל שזה "מקובלת" אלא בגלל שהבנות המקובלות נורא נורא חמודות בעיניי וגם הבנים... הם ילדים כל-כך מצחיקים ואני מרגישה שעם קצת אוצץ אתחבל בקלות כי יש לי הרבה במשותף איתם. תנו לי עצות בבקבשה

eladj1

New member
הי

יש לי עצה בשבילך, אבל זה לא יהיה לך קל לעשות אותה, בעיקר לו אם יש לך בעיות של הערכה עצמית, אבל תאמיני לי שאם תעמדי בזה את תתחילי לפתור את הבעיות האלה. זה קל להגיד לך להתעלם ממה שאנשים אחרים חושבים אבל קשה לעשות נכון? את צריכה פשוט פעם אחת, לא משנה כמה את נבוכה, פשוט לרקוד, וגם אם אכפת לך מה אחרים חושבים ויהיה לך אכפת, אל תראי להם את זה. את תראי שאם תצליחי לעשות את זה פעם אחת, בפעם הבאה זה יהיה קל יותר, ובסופו של דבר, באמת לא יהיה לך אכפת. ולא רק בריקוד אלא בכל תחומי החיים... מקווה שזו לא עצה חפרנית מדי.... dance like nobody can see you

יש משהו שאני לא מבינה

אמרת שאת רוצה לעבור לצד של ה"מקובלים", לא כי הם מקובלים, כי הם נחמדים. אז למה אמרת שאת רוצה לעבור לצד של המקובלים? היית צריכה לשאול איך מתקרבים לחבורות של אנשים. אז יש לי "שיטה" עבורך. אני לא שלמה עם זה, כי אני בעצמי נגד תפישה של "מקובלים" ו"חנונים", והמושגים שאני עומדת להשתמש בהם ממש לא לרוחי ואני נגד שימוש בהם (אז רק שתביני עד כמה רחוק אני מוכנה ללכת בשבילך):: בכל קבוצה של מקובלים יש את- א. המקובלים. ב. המקובלים. מסכימה? כדאי להתחבר אל המקובלים (ב') קודם ולאט לאט להתחבר אל המקובלים (א'). כי המקובלים ידחו אותך אם תקפצי עליהם יום אחד וירגישו פדיחות להסתובב לידך.

למעלה