היי אני חדשה נעים להכיר

Yuvalenko

New member
נעים מאוד להכיר, הדר...

ברוכה הבאה לפורומינו הקט - אני יובל, ותכף תשמעי מפולי ומתן. כל מה שהם אומרים - הוא שקר. תחשבי על זה כמו מבחן פסיכומטרי: "אם המשפט הזה הוא שיקרי...."
אה כן, ואם לא הבנת, כולם שרוטים כאן ברמה. וולקאם!
 

kfm

New member
יובל מה אתה, נביא?!

וולקאם וולקאם!!!! (:) אני מתן (ואני!!בת!!) ותיזהרי מיובל. יובל שידוע גם בשם "צ'יפס","יין" ו"הזקן שבחבורה" הוא כמו שכבר בטח הבנת- זקן. מאוד אפילו. תני לו כמה ימים והוא..אממ..מה?
בנוסף, הוא גם זיין שכל. הוא יודע לשון מחשבים מתמטיקה אנגלית עברית טוניסאית מצרית קדומה ושפת הסימנים (לא שהוא חירש, אבל את יודעת....החושים כבר לא מה שהיו פעם..) והוא תמיד ידאג לתקן אותך בכל פעם שתטעי.. אז תהני פה מלא!
 

Yuvalenko

New member
חחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

יופי מתן.. עכשיו הבהלנו אותה..
 
אפשר להבהיל אותה...

גם ככה כל ה"חדשים" נעלמים אחרי 3 וחצי הודעות. תראו לדוגמא מה קרה עם אלינור... לקח קצת זמן אבל בסוף הצלחנו.
 
יובל...

זה שיש לך אפשרות להגיב לכל הודעה בפורום לא אומר שאתה באמת תמיד חייב ליישם את זה. -מומלץ שתחשוב על זה עוד היום, חבל על התאים שמתבזבזים... כבר הסכמנו על זה שהמצב שלך לא משו- תהיה בריא, ותגיד יפה "בהצלחה במתמטיקה, רוית". ביי.
 

2מ ר י ל ו

New member
אני יכולה לנחש למה הם נעלמים

כי הם לא מבינים על מה אתם מתכתבים!!! בשאר הפורומים אפשר לקשר לחשוב בהגיון ואז להבין פה אני לא מצליחה
 

2מ ר י ל ו

New member
אני יכולה לנחש למה הם נעלמים

כי הם לא מבינים על מה אתם מתכתבים!!! בשאר הפורומים אפשר לקשר לחשוב בהגיון ואז להבין פה אני לא מצליחה
 

Yuvalenko

New member
חיסון נגד עששת זה הראשון שתקבלי.

השני זה חיסון נגד "מתנת". מתנת - מחלת נפש נדירה במיוחד, אך מדבקת מאוד, קרויה על שם חברת פורום חולה ומסכנה, שאנו מכנים אותה "מתן". חיסון שלישי - נגד פוליו. כן, גם על שם בחור ראסטה-מן קטן שעושה מה שבא לו בפורום הזה. בעצם לא עושה כלום כמעט.
אחר כך יש סדרת מבחנים מטורפים ושינון בעל פה של כמה פרקים של חלומות בהקיציס. מעבר לזה, כבר התקבלת.
 

Yuvalenko

New member
אומרים ש...

היה פה שמח לפני שנולדתי.
סתם.. אומרים שזה חוזר בנובמבר ככה. "אומרים".. חח... איל אמר.. איל אמר להרים ידיים!
 
למעלה