היי אני חדשה פה בפורום (: אמ אני אירית ומתה על השירים של הביטלס (:
S StrangeKind Of Woman New member 1/7/03 #2 הרבה חדשים הצטרפו בזמן האחרון...../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לולי!
פ פינקילושה New member 1/7/03 #4 שלום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קוראים לי כרמל, ורציתי לדעת את התווים של "Hey Jude" לפסנתר. מישהו יודע אולי באיזה אתר אפשר למצוא אותם?
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קוראים לי כרמל, ורציתי לדעת את התווים של "Hey Jude" לפסנתר. מישהו יודע אולי באיזה אתר אפשר למצוא אותם?
A Another Girl New member 1/7/03 #6 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif וברגע שאמצא מעט זמן(שיפוצים עצבניים בבית ) אנסה למצוא לך אתר עם תווים.
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif וברגע שאמצא מעט זמן(שיפוצים עצבניים בבית ) אנסה למצוא לך אתר עם תווים.
פ פינקילושה New member 2/7/03 #7 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אוייש, מסכנה... אני שונאת שיפוצים בבית.
פ פינקילושה New member 2/7/03 #9 ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif תודה רבה , אבל, אממ, אני לא כ"כ יודעת לקרוא אקורדים של גיטרה... גם אני חיפשתי, אבל לא מצאתי...
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif תודה רבה , אבל, אממ, אני לא כ"כ יודעת לקרוא אקורדים של גיטרה... גם אני חיפשתי, אבל לא מצאתי...
A Another Girl New member 1/7/03 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ואת מוזמנת להכניס את האיי סי קיו שלך גם ללוח הקשר.