היי אני חדשה פה, ובראשון!

היי אני חדשה פה, ובראשון!

אני גרה במערב כבר חצי שנה כמעט, לא משנה שקצת קשה לי, ושאני לא מכירה אף אחד מראשון אבל לא משנה.. :) אני בת 17(עוד מעט) לומדת בבת-ים... וסתם רציתי להצטרף לפורום? מרשים לי?

NoWords

New member
בכיף...... וולקאם../images/Emo65.gif

את אפילו לא צריכה לשאול
ברוכה הבאה... לא אמרת מה שמך אז אני אגיד שקוראים לי נעמה, אני כיתה ט' מקווה שתהני בפורום

Tustus

New member
../images/Emo42.gif ברור...../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

את לא צריכה לשאול אפילו...
ו...אני מיתר, בת 16 ממערב ראשון...

אמ.. נכון!

שמי סיון פריאור(שני שמות פרטיים) אני גרה במערב(נאות אשלים, נו כלי נגינה..) ואין לי אוטו.. :( אני בכיתה י"ב...

פוקסי6

New member
מוזרים פה כולם

כן כן גם אני פליט של המערב.. נייס אנד וולקם
בן 17 .. :)

ואני פליט של גני ראשון ../images/Emo3.gif

למישהו יש בעיה עם זה???
וברוכה הבאה סיוני

S L I P Y

New member
גם אני מהמערב P:

קרית ראשון (פרחים:) ואני בן 17 גם...עולה לט' נ.ב. למה את לומדת בבת ים ?!!?!?!?!?!? (גם אני עברתי משם לראשון-מאיפה את?) נ.ב.ב. אההה... התבלבלתי אני עולה לי'ב גם...

אמ...

אני עברתי מבת-ים, ואני לומדת בבית וגן. ביצפר דתי, אני לא דתייה.. :) ואני י"ב

E M S

New member
פריאוררררררררררררררר

ממצב? אז גם לפה הגעת מה קורה? ברוכה הבאה... גם אני כותב פה מדיי פעם דרך אגב אם את לא מזהה יוני EMS מאתר 101

שימי פעמייך

במתנ"סים ותנסי לברר היכן מתקיימים שיעורי יוגה האנשים שם בטוח יגידו לך מי מה מו ואיפה בדיוק ותמצאי נו טיים

אצל מי בדקת??

את צריכה ללכת מתי שיש איזה שיעור אלטרנטיבי זה או אחר ולשאול את האנשים, לא את המזכירה של המתנ"ס...

יפה מאד

אז עכשיו תבדקי אצל אנשים שעוסקים בדברים אלטרנטיביים.. את יודעת מה, גם בירידים, יש תמיד אנשים שמוכרים אבני קריסטל-תשאלי אותם

ואפשר גם

אם את הולכת במקרה לבקר בפסטיבל בראשית..עוד אופציה. והאופציה הכי פופולרית- פורום רייקי...כאן בתפוז. לא צריך להתרוצץ

למעלה