היי אני חדשה פה ויש לי בעיה קטנטונת

lestatgirl

New member
היי אני חדשה פה ויש לי בעיה קטנטונת

אני חולה על סרטי אימה אבל ברגע שאני רואה אותם וחמש דקות אחרי אחרי זה אני מתחרטת על כל רגע שראיתי כי בישבילי כל סרט הוא אמיתי אני תאמת מעדיפה סרטים שנחשבים אימה שהם בעצם קלאסיקות בישבילי לא מפחידות אבל יפות כמו סליפי הולו וראיון עם הערפד ועוד משהו |ספויילר| לסליפי הולו לא הבנתי בכלל מה הבעיה עם ההיספאני הזה או מי שזה לא יהיה הוא בכלל לא הרוצח זאת האמא החורגת

אמממ.. רק יכול להגיד לך ש..

זה שטויות, תנסי למצוא משהו אחד הגיוני בסרטי אימה.. אם תצליחי, אז תהיה לך סיבה לפחד מהסרט. כל הכיף בלראות סרט אימה זה לפחד ממנו, אחרת בשביל מה רואים?

D i l D o

New member
../images/Emo58.gif

האמא החורגת היא לא הרוצחת! היא זאת ששולטת בפרש, היא לקחה את הגולגולת שלו ולכן הוא עושה כל מה שהיא אומרת לו כדי שהיא תחזיר לו אותה... יש מבינה? ושמתם לב שאמאות חורגות הרבה פעמים זו**ת? בעמי ותמי - עד היום אני לא סולח לאמא החורגת שלהם! איך בכיתי שהיא השאירה אותם ביער - חתיכת ז*נה מרשעת!!!!

lestatgirl

New member
...|ספויילר|ועוד משהו

היא ועוד איך הרוצחת בישבילי הוא לא רצח ברדונות היא הכריחה אותו לא הייתה לו ברירה הרי אם הוא לא יקבל תראש שלו בחזרה או לא יוכל להמשיך לנוח על משכבו בשלום LOL וחוצמזה אהבתי שהוא נישק אותה אחרי זה ולא הבנתי למה שהוא חתך תעצים יצא דם כאילו זה איזה חלק דוף אן משהו זה בגלל שהראשים נטפו מדם ואז העץ "שתה" את זה במקום מים או משהו? סוף |ספויילר| איזה מגניב אם יעשו סרט אימה על הסיפור של שלגייה ועל עוד כל מיני סיפורים של דיסני נגיד הקטע עם הרוצח ביער זה קטע מצויין

D i l D o

New member
../images/Emo58.gif הדם יצא בגלל ש...

הראשים הכרותים היו שם, אז היה שם דם... פשוט מאוד.

VAMPhantom

New member
ברוכה הבאה לפורומינו!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif נ"ב:

אהבתי את הכינוי: את בת-זוגתו של לסטט? יפהההה יפהההה
ח'-ח' על הכינוי

lestatgirl

New member
אוי לא ממש

בד"כ עם הזמן תכיר אותי ותבין שאני בוחרת ניק ותמיד מוסיפה גירל שונאת את שאלות הבן\בת וחשבתי לשנות את הגירל לקומפניין אבל זאת מילה כבדה מידי משום מה הקיצר אהבתי תניק שלך ונדבר עוד אם אני לא יפחד להיכנס לפורום הזה אחרי מה שקרה לי אתמול בלילה שקראתי אותו

D i l D o

New member
כןהא?! ממש כמו איזור הדמדומים פה...

מוהאהאהאהאהאהאהאהאהא (צחוק אכזרי)...

lestatgirl

New member
אוקיי תדמיין לעצמך את זה

בית דיי גדול שלרוב יש בו רעשים מוזרים בית שהרבה אנשים כבר אמרו לי שהוא נראה כאילו הוא לקוח מסרט אימה בית שיש בו לא מעל בובת חרסינה חלקן ישנות ואפילו שהורות הבית חשוך לגמרי כולם ישנים... אני קוראת את הפורום [שרשורי תמונות פגרים] ופתאום אני שומעת רעשים מוזרים מאחוריי הייתי בטוחה שה מהבלונים[לאמא שלי ולאחותי היה אתמול יומהולדת] ופתאום אני מסתובבת ורואה את הכל שלי ללא רוח חיים למזלי הוא לא מת בגלל שהוא דיי חולה הנשימות שלו באות בפרקי זמן יותר ארוכים ממה שאני רגילה אחרי השערי חצי בית בתתעוררי הכלב מת סגרי את החלון הפורום בבהלה וחזרתי לפורומיי הרגילים הכל אמת לאמיתה בית לא מומלץ לנפגעי צ'אקי~מזכר לעצמי להכריח את אמא להעיף לפחות חצי מהבובות~

VAMPhantom

New member
איני רוצה להפחידך, יקירתי, אך יתכן

שבאותו זמן שהיו רעשים מוזרים, קראת את שורותיי בפורום זה?

למעלה