היי אני חדשה פה ויש לי שאלה... מתי תתחיל העונה החדשה?...אם יש בכלל....תודה
ד דנהLOVEביל New member 28/7/08 #1 היי אני חדשה פה ויש לי שאלה... מתי תתחיל העונה החדשה?...אם יש בכלל....תודה
A adii1201 New member 28/7/08 #2 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני עדי! השתלבות נעימה לגבי השאלה שלך אז בעיקרון לפי הפרומו המסכן שיש באתר של ABC (אין לכם מה לרוץ לאתר זה לא פרומו שמגלה משהו ) הם אומרים שהסדרה תחזור ב-2009. לפי האתר tv.com הם אומרים שהסדרה תחזור בינואר (שכחתי את התאריך המדויק ) בקיצור, יותר מזה אנחנו לא יודעים
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני עדי! השתלבות נעימה לגבי השאלה שלך אז בעיקרון לפי הפרומו המסכן שיש באתר של ABC (אין לכם מה לרוץ לאתר זה לא פרומו שמגלה משהו ) הם אומרים שהסדרה תחזור ב-2009. לפי האתר tv.com הם אומרים שהסדרה תחזור בינואר (שכחתי את התאריך המדויק ) בקיצור, יותר מזה אנחנו לא יודעים
T The Watery sky angel New member 28/7/08 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif קוראים לי עדי מקווה שתשתלבי מהר!
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif קוראים לי עדי מקווה שתשתלבי מהר!
D darklighter New member 31/7/08 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif אני גם עדי והעונה החדשה בארה"ב מתחילה באמצע ינואר... אני חושבת 18 לינואר אבל לא בטוחה...
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif אני גם עדי והעונה החדשה בארה"ב מתחילה באמצע ינואר... אני חושבת 18 לינואר אבל לא בטוחה...