היי אני חדשה פה ויש לי ..

חן j

New member
היי אני חדשה פה ויש לי ..

היי אני חדשה פה ויש לי "מכתב" שכתבתי ושתמיד רציתי לתת לידיד הכי טוב שלי..מה אתם אומרים? יש לי כל כך הרבה דברים, שהייתי רוצה להגיד לך יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לעשות איתך אבל איני בטוחה מה ההרגשה שלך ואני חוששת, שמא אגלה לך את סודותיי, שמא תבהל מרגשותיי... אך איני יכולה לשמור אותם, שם בפנים, כי הם משתוללים, לצאת החוצה הם נחפזים, כמו גוזלים, שאת קליפות הביצה רוצים לשבור, לצאת אל העולם הגדול, ואותו לחקור, אך הם פוחדים מכל צעד קטן שהם עושים, חוששים להתקל במיכשולים לא רצויים... גם אני, מפחדת לספר לך את הרגשות שלי מחשש, שלא תדע איך להתמודד איתן, איתי...

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה חן../images/Emo140.gif

כמה קשה לנו.. להגיד "אני אוהבת אותך" במיוחד למי שנמצא קרוב אלינו ..לידיד הכי טוב .. ורק הפחד הוא שעוצר אותנו- פחד להתאכזב ופחד שמא נאבד ידיד.. אבל..לשמור כזה רגש טהור ויפה בבטן? אולי..הוא לא ידע להתמודד עם גילוי האהבה אבל הוא בטוח יעריך את הכנות שלך.. ואולי..אולי הוא מרגיש גם כן כגוזל מפוחד? להגיד לך מה לעשות אי אפשר.. אבל דבר אחד אומר לך לכי עם הלב לכי עם תחושת הבטן .. הרווח כולו יהיה שלך עצם זה גילית אומץ ונאמנות לרגשות שלך - יגרמו לך להרגיש טוב ואולי .. תרוויחי גם ידיד טוב וגם אהבה אל תתני לפחד להכתיב את הדרך תני לאהבה להוביל.. תני ללב לקחת אותך למחוזות קסומים..

חן j

New member
כן..זה נורא

אני חוששת לדבר על זה פ שחס וחלילה הוא ייכנ ויזהה אותי אז אני פשוט אמשיך להזרים את "שירי" : אתה לא יוצא לי מראש, שמלא מחשבות, הלב מתמלא ברגשות פחדים, רגשות, חששות ושוב רגשות שאותי סוחפות לעולם מלא תקוות , עם הרבה חלומות שכנראה לא יתגשמו לעולם וכנראה גם לא תיהיה לי אהבה אמיתית כמו לכולם.. כי אני אוהבת אותך, רוצה אותך, וכנראה שלמרבה הצער אותך לקבל איני יכולה ועכשיו כל מה שנותר,זה לדחוף בפנים את כל הרגשות שלפרוץ ממהרים, לדחוף אותם עמוק עמוק..בתקוה שיעלמו, בתקווה שישכחו... שאני אוכל עלייך להתגבר ואולי לחשוב קצת על מישהו אחר... אני משתגעת- רק לחשוב עלייך ללא הפסקה, לדעת שאין סיכוי שתתממש האהבה ומהסיבה הכי נוראית, הכי טיפשית.. אנחנו יותר מדי קרובים אנחנו ידידים טובים ואין לי מושג מה אתה באמת עליי חושב ובאיזה צורה אתה אותי אוהב... יש לי כל כך הרבה דברים, שהייתי רוצה להגיד לך יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לעשות איתך אבל איני בטוחה מה ההרגשה שלך ואני חושששת, שמא אגלה לך את סודותיי, שמא תבהל מרגשותיי...

סער18

New member
את כותבת יפה מאוד!

את יודעת מה הכי נוראי במצב שלך? שיכול להיות שהוא גם מרגיש כמוך, ולא מעיז לשתף אותך, כמו שאת לא מעיזה... הייתי במצב כזה
. לפעמים צריך לקחת סיכונים בחייים, להרים את הכפפה, להוציא את האומץ שמסתתר בנו. אני לא העזתי, אני מקווה שאם תיהיה הזדמנות נוספת אני יעיז, אבל זה קשהההההה להעיז קשה מאוד.

ToT BaNaNa GirL

New member
הוא צודק...

את חייבת לקחת את הסיכון הזה.. אלא עם כן את רוצה להמשיך לחיות בחוסר ידע... יכול ליהיות שהוא גם מרגיש את אותו הדבר.. את זה לא תדעי עם לא תשאלי....
בהצלחה מורן

בל בל

New member
אני מסכימה עם כל שנאמר

קחי את הסיכון המצב לא יכול להיות יותר רע. אולי הוא באמת מרגיש כמוך ואת מפספסת משהו בכך שאת לא מגלה ואולי הוא לא מרגיש כמוך ואת תקועה בשלב בגלל חוסר הידיעה. אין לך מה להפסיד כי כרגע המצב לא מי יודע מה. ספרי לא את רגשותיך כי רק ככה תדעי האם קשר בינכם הוא אמת או חלום. בהצלחה, תעדכני אותנו מקווה שיהיה טוב שלך ענבל

חן j

New member
כן אבל

מה יקרה אם הוא לא ירגיש כמוני? לא יהיה נעים ויהיה מביך וכמו שאני מכירה את שניינו נתרחק אחד מהשני או משהו כזה..ואני לא יודעת אם אני כדי לסכן את זה... מה אתם חושבים...

ה מוזה

New member
חן .. התשובה לא נמצאת אצל אחרים

היא אך ורק בתוכך .. אם את לא מרגישה בשלה מספיק להתוודות על אהבתך .. תמתיני האמיני לי ברגע שאהבה זו תבשיל ותהיה מוכנה לצאת מקרבך לאוויר העולם שום פחד ושום חשש לא יעצרו אותה .. ולא אותך מלומר "אני אוהבת אותך" אז פשוט תני לעצמך זמן - הטבע יקירתי עושה את שלו בענייני הרגש תשובות תקבלי רק כשתאזיני ללב ולרצונות של נשמתך .

למעלה