היי אני חדשה פה חבר``ה

היי אני חדשה פה חבר``ה

היי חבר``ה שבת שלום ומבורך לכם אני בחורה נכה קטועת איברים ובגלל כל המחלו שלי לא יכולתי ללמוד מסודר וטוב לכן יש לי מה שניקרא קשיי למידה ואיני יכולה להתרכז תמיד במה שמוסבר לי או נאמר לי לא שאני טיפשה בכלל לא כי יש לי אי קיו מעל לממוצא הבעיה שלי שאני לא זוכרת דברים,שמות,אינפורמציה,יש לי בעיות עם האותיות א,ה,ח,ט,כ,ע,ת זה מאוד נורא אך אני אייכשהו מנסה להסתדר עם זה יש לי בעיה חלקי עם מספרי טלפון\פלאפון יותר נכון לומר שאני גאונית בלזכור מספרים אך איני יכולה בהחלט לזכור למי הם שייכים וזה ממש מבירך אותי מרוויטלי בת34 רווקה

ברוכה הבאה, רויטל...

קודם כל, מזל טוב, וברוכה הבאה.. הבעיה שלך נשמעת מאוד מוכרת, רק שלי זה קורה בתחום אחר... לפעמים קשה לי לשייך שם של ספר, לתוכן שלו. או שם של תוכנית טלויזיה, לתוכן.. או שם במה של מישהו, לשם המקורי וכל אלה, כשאני מכיר טוב מאוד את הגורמים... ולגבי השאר.. האם עברת אבחון ,או טיפול מסוג מסויים?

תודה רבה לך קודם כל

היי שבת שלום ומבורך לך תודה רבה לך על הברכה שלך שם הוא לא רביטל ולא רויטל שמי הוא באמת רוויטל עם שני ווים אל תכעס עליח בבקשה ממך על זה שאני מתקנת אותך לא הייתי באיבחון מאז שגדלתי בבית חולים לנכים לפני 26 מרוויטלי

למעלה